Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

O ΕΚΟΥΣΙΟΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ


Η ΜΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΕΠΟΧΗ



ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ Γ΄, ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Στις 26/7 η ανακοίνωση των ομάδων της Football League


Ολοκληρώθηκε χθες αργά το βράδυ το διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός(παρά τα όσα κυκλοφόρησαν το πρωί στην πόλη για άτυπη συνάντηση μελών του ΔΣ), που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη, υπό το βάρος όλων αυτών των τραγικών εξελίξεων που έφεραν τον Πανσερραϊκό στο χείλος του γκρεμού. Και ήταν διευρυμένο, γιατί εκτός από το ΔΣ της ΠΑΕ που έδωσε σύσσωμο το παρόν, παραβρέθηκαν, εκπρόσωπος του ερασιτέχνη (απόντος του προέδρου Βασίλη Χατζημιχαηλίδη), ο νομικός Σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τσαούσης Δημήτρης, ο νομικός σύμβουλος του Άρη  Χριστοφορίδης Σπύρος(χειρίσθηκε την υπόθεση του Άρη για την υπαγωγή στο άρθρο 99), εκπρόσωποι του Che Guevara Club(Τζιντζίδης Άρης), των Red Lions(Βασίλης Τζερκέζος), και ο Δημήτρης Καμήλαλης(πρώην μέλος της ΠΑΕ).

Όπως γίνεται αντιληπτό και από την παρουσία του Νομικού Συμβούλου του Άρη, Σπύρου Χριστοφορίδη, έγινε για πρώτη φορά κουβέντα για υπαγωγή στο άρθρο 99, όμως και σ’ αυτή την περίπτωση χρειάζονται άμεσα χρήματα(150.000 €) τα οποία είναι δύσκολο να βρεθούν και η λύση αυτή πολύ δύσκολα θα περπατήσει.

Η επόμενη λύση που προτάθηκε ήταν η πτώχευση και ο υποβιβασμός του Πανσερραϊκού στην Γ΄ Εθνική. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή ο Δημήτρης Καμήλαλης δήλωσε ότι φέρνει πρόταση ξένου επιχειρηματία (προφανώς του Βούλγαρου, Κονσταντίν Ντίνεφ) ο οποίος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει την ομάδα, σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Ασφαλώς και αυτή η λύση δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού πρέπει να τρέξουν κάποιες διαδικασίες χρονοβόρες και θα πρέπει να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Βέβαια από την υπήρξε η διαβεβαίωση ότι η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα δηλώσει συμμετοχή στην Football League έως τις 25 Ιουλίου και αν δεν βρεθούν τα λεφτά για την σωτηρία της ομάδας ή  για την υπαγωγή στο άρθρο 99, τότε θα υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική, αφού η ημερομηνία γι αυτή την κατηγορία είναι η 31η Ιουλίου.

Τέλος με την ολοκλήρωση του ΔΣ αποφασίσθηκε να διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα, Διοικητικό Συμβούλιο πιο διευρυμένο, πιθανόν και ανοικτό στον κόσμο όπου ο καθένας θα μπορέσει να καταθέσει την πρότασή του.

Την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουλίου, νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να μάθουμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Football League 

serresgoal

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ