Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ


ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ Η ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΥΟ ΠΑΕ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ



ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
 Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΚΟΜΗ


Αρκετά δύσκολη είναι η υπόθεση της αδειοδότησης της ΑΕΛ αφού τα χρέη κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το σχετικό εγχείρημα. Αυτό ήταν και το συμπέρασμα που βγήκε μετά την συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της ομάδας μαζί με εκείνους της πλευράς Πλεξίδα και της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: "Σήμερα 9-7-2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Ερασιτεχνικού Σωματείου της ΑΕΛ (εκπροσωπουμένου από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Μπαλατσούκα και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Χελιδόνη), εκπροσώπων της υπό σύσταση ΠΑΕ (εκπροσωπουμένης από τον κ. Πλεξίδα και τον δικηγόρο κ. Λίβα) και εκπροσώπων της ΕΠΟ από τη νομική υπηρεσία της και το τμήμα αδειοδότησης.

Μετά από δίωρη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί όλων των θεμάτων προέκυψε το κάτωθι ασφαλές συμπέρασμα:

- ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, Η ΝΕΑ ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΥΕΦΑ

Δηλώθηκε μάλιστα ότι δεν πρέπει ούτε για μια μέρα να συμπέσουν σε λειτουργία δύο ΠΑΕ προερχόμενες από το ίδιο μητρικό Σωματείο. Αυτό μεταφράζεται στο ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 πρέπει να εκκαθαριστεί και να διαγραφεί από τα μητρώα ανωνύμων εταιριών πριν από την σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ακόμα δε σε ό,τι αφορά συμμετοχή σε διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ , αυτή δεν πρόκειται ποτέ να λάβει χώρα αν πρώτα δεν εξοφληθούν πλήρως όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της προηγούμενης ΠΑΕ. Η δε ΟΥΕΦΑ αντιμετωπίζει το θέμα κάθετα, ιδιαίτερα για τις ομάδες που η ίδια κρίνει ότι δόλια υποβιβάστηκαν για να επιστρέψουν άμεσα  με τα ίδια χρώματα και εμβλήματα.

Ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό ότι η συμμετοχή της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE κρέμεται από μια κλωστή. Το ΔΣ συνεκτιμώντας τα ανωτέρω δηλώνει σήμερα ότι απαιτεί την άμεση ολοκλήρωση της εκκαθάρισης όπως υποσχέθηκαν οι εκκαθαριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Σε διαφορετική περίπτωση με την παρέλευση της προθεσμίας που οι ίδιοι δήλωσαν, θα κινηθεί άμεσα κατ’ αυτών επιδιώκοντας κάθε ποινική και αστική τους ευθύνη.

Καλούμε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ να κλείσει τα αυτιά του στους διάφορους προπαγανδιστές που μοναδικό στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό από τη μοναδική λύση που υπάρχει για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα, την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.

Δηλώνουμε δε προς τον κ. Πλεξίδα ότι όλες οι ενέργειες  οι οποίες πραγματοποιεί για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ έχουν το ανάλογο ρίσκο που ο ίδιος αποκλειστικά αποδέχεται να επωμιστεί.

Ζητάμε από όλους αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την  ιστορία της ΑΕΛ να προασπίσουν αυτό που μας ενώνει, την αγάπη μας για την ομάδα. Να ακολουθήσουν τις διαδικασίες του Σωματείου που σκοπό έχουν την επιβίωση της ομάδας. Να συμμετέχουν στο νέο μετοχικό κεφάλαιο αγοράζοντας έστω και μια μετοχή. Η συμμετοχή κάθε Λαρισαίου είναι το ισχυρότερο μήνυμα και προς τον πρώην και προς τον νυν υποψήφιο μεγαλομέτοχο της ομάδας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Η ΑΕΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου"

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ