Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ : " ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ "

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ (2011- 2015) 





Ήταν Φεβρουάριος του 2011 μετά την λήξη του αγώνα Πανσερραϊκού Ηρακλή 1-2 που ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Φιλίππου ανακοίνωσε την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου και την πρόθεση του Θεοδωρίδη να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών που κατείχε. Ακολούθησαν κωμικοτραγικά γεγονότα διάψευσης των παραιτήσεων , εκ νέου δηλώσεων παραίτησης μελών του ΔΣ και άνοιξε μια συζήτηση για διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Στο ξενοδοχείο ΞΕΝΙΑ, πραγματοποιήθηκε 22-2-2011 η συνάντηση των εκπροσώπων συνδέσμων των οργανωμένων φιλάθλων του Πανσερραϊκού (REDS, RED LIONS & CHE GUEVARA CLUB), του βετεράνου Προέδρου του ιστορικού Συνδέσμου Φιλάθλων Πανσερραϊκού  «ΘΥΡΑ 5» της δεκαετίας του 1980 που σήμερα δεν υφίσταται,  Γιώργου Μπαλτά, παλαιών παραγόντων της ΠΑΕ , του Αλέκου Ιωαννίδη , Αντιπροέδρου της ΠΑΕ (1979- 1982 ) και του Σεδαρίδη Ιωάννη επίσης Αντιπροέδρου της ΠΑΕ  (1987-1990)  , την οποία συντόνισε ο Βασίλης Περδικίδης.



Στην συνάντηση αυτή για πρώτη φορά έγινε δημοσίως γνωστό ότι στον Ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ της 30-6-2010 υπάρχει μια εγγραφή στον λογαριασμό «ΧΡΕΩΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΙ» με το ποσό των 2.666.376,62 ευρώ εξ αιτίας του οποίου ανοίξαμε τον «Φάκελο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ» για τα πεπραγμένα του εκλιπόντος Πέτρου Θεοδωρίδη και των φανατικών  συνεργατών του, με βάση έγγραφα ντοκουμέντα για την καταγραφή της ιστορίας.  

Επειδή  η σερραϊκή κοινωνία  δια θεσμικών της οργάνων και των μέσων ενημέρωσης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όχι μόνο αρνείται πέντε χρόνια να προβάλλει το μείζον αυτό ζήτημα αλλά έκανε τα αδύνατα δυνατά να το εξαφανίσει ( το έχει νοιώσει στο πετσί του ως  εμπειρία ο Κώστας Μπούμπας)  ήρθε πλέον η ώρα να πληροφορηθεί ο Σερραίος φίλαθλος όλη την αλήθεια και τον σκοτεινό ρόλο κάποιων «ευπατρίδων» ανδρών στην διαχείριση της υπόθεσης Πανσερραϊκός  μέσα από τις δημοσιεύσεις που θα ακολουθήσουν.

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ