Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕ ΤΕΛΜΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ


         ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
 ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ




Αν και οι δύο εκκαθαριστές διορίστηκαν από την επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 31-3-2014 κατόπιν πρότασης του Προέδρου αυτής κ. Τσιοτσιαλα αποδεχόμενοι τον διορισμό τους  εν τούτοις καταχώρησαν την πραξη διορισμού τους στο ΓΕΜΗ την 22-9-2014 ενώ δεν έχουν συντάξει ακόμη τον Ισολογισμό έναρξης της Εκκαθάρισης όπως και τον πρώτο  Ισολογισμό Εκκαθάρισης της 30-6-2014. Επίσης οι δύο Εκκαθαριστές δεν συγκάλεσαν όπως εκ του νόμου είχαν υποχρέωση την Τακτική Γενική Συνέλευση  των μετόχων την 31-12-2014 για την έγκριση αυτού.

Επίσης όπως είναι γνωστό με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων την οποία συγκάλεσε εκπρόθεσμα με καθυστέρηση τριών μηνών το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΤΗΝ 26-3-2014 , ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η ΠΑΕ ενώ τα μέλη του Σιοικητικού Συμβουλίου δεν απαλλαχθηκαν από την ευθύνη τους για αποζημίωση της Εταιρείας.

Τέλος ανοιχτό παραμένει ακόμη και το θέμα των αξιώσεων της ΠΑΕ εκ των προκαταβολών ποσού ύψους 2.600.000 ευρώ περίπου που είχαν χορηγηθεί στον εκλιπόντα Πρόεδρο του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ Πέτρο Θεοδωρίδη την περίοδο 2005-2010


Είναι προφανές ότι οι δύο Εκκαθαριστές είχαν ρητή υποχρέωση εκ του νόμου να αναζητήσουν τις ευθύνες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο Λάζαρο Θεοδωρίδη και να ασκήσουν τις σχετικές αγωγές για την αποκατάσταση της ζημίας της Εταιρείας

Οι παραλήψεις αυτές των δύο Εκκαθαριστών αποτελούν και ποινικές παραβάσεις του ν. 2190/1920 αλλά και άλλων διατάξεων του πονικού κώδικα ενώ αναπάντητο ερωτηματικό παραμένει προς το παρόν η στάση αυτή των δύο Εκκαθαριστών αλλά η σκοπιμότητα των άστοχων αυτών ενεργειών τους.

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ