Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΪΧΗ ΜΠΕΝΤΡΕΝΤΙΝ ΣΤΗΝ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: "ΜΕ ΠΡΟΣΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ"

"ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ" Νο2, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ , ΔΙΕΓΝΩΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ" 

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών, Αντώνης Αναστασιάδης συνεχίζοντας την αντιπαράθεσή του (δια μέσου επιστολών) για το θέμα του Σεΐχη Μπεντρεντιν μας έστειλε απαντητική επιστολή στην (προ μηνός) επιστολή της κυρίας Γεωργιάδου. Αδυνατώντας να παρακολουθήσουμε το μισαλλόδοξο παραλήρημά του και τα «επιχειρήματα» που επικαλείται, την δημοσιεύουμε αυτούσια για την πληροφόρησή σας:

   ANTΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

 Σχετική με το θέμα του Σεϊχη Μπεντρεντιν και τις Αναλήθειες της κ. Γεωργιάδου που δημοσιεύθηκαν τον Σερραϊκό Τύπο

 Προς την κα Σοφία Γεωργιάδου Ενταύθα

 Κοινοποίηση : κον Αγγελίδη Πέτρο Δήμαρχο Σερρών

 Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών 
Υπ’ οψιν Προέδρου κου Παπαβασιλείου Βασίλη 

Τοπικά Μ.Μ.Ε. 


κα Σοφία Γεωργιάδου,

απαντώντας στην επιστολή σας που δημοσιοποιήσατε ως πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» σχετικά με την αίτησής μου με θέμα :
 «ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΕΪΧΗ ΜΠΕΝΤΡΕΝΤΙΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ( Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» 

Οφείλω να επιστήσω την προσοχή σας για τις φοβερές αναλήθειες που αναφέρονται στην απαντητική επιστολή σας, διαστρεβλώνοντας σκοπίμως τα γεγονότα σχετικά με το Επιστημονικό Συνέδριο της ΔΕΠΚΑ που έγινε στις Σέρρες 6-9 Απριλίου 2006, ότι δηλαδή «εγώ ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής του κου Μωυσιάδη την περίοδο εκείνη» Η αλήθεια είναι άλλη , ότι εγώ την περίοδο εκείνη δεν ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος του κου Μωυσιάδη διότι είχα ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» από την 1 Μαίου2003 (ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ) και δεν είχα καμία σχέση με τις πολιτικές επιλογές αυτής της Δημοτικής Αρχής , ενώ όλοι οι Σερραίοι γνωρίζουν ότι την εποχή εκείνη είχα σφοδρή αντιδικία με τον Δήμαρχο κο Μωυσιάδη για την .καλή πορεία της πόλης μας και τα δίκαια της. 

Τα παραπάνω επαληθεύονται και από τα πρακτικά του Συνεδρίου της ΔΕΠΚΑ που πραγματοποιήθηκε την 6-9 Απριλίου 2006 στις Σέρρες και δεν είχα καμία σχέση με αυτό και με τον συνδυασμό του κου Μωυσιάδη , γι’ αυτό η κα Γεωργιάδου πρέπει να ντρέπεται αφού με τέτοιες ψεύτικες δηλώσεις προσπαθεί να περάσει την άποψη ότι εγώ ήμουνα δημοτικός σύμβουλος της τότε δημοτικής αρχής, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να παραπλανήσει την Σερραϊκή κοινωνία επί του θέματος αυτού.

Προφανώς η κα Γεωργιάδου νομίζει ότι εμείς οι περήφανοι Σερραίοι είμαστε ακόμη ραγιάδες ,αλλά πρέπει να μάθει ότι εμείς θα αγωνιζόμαστε πάντα για την εθνική μας αξιοπρέπεια. Για ποιές αλήθειες τολμά και μιλά άραγε η κα Γεωργιάδου όταν εγώ αιτιολογώντας το δίκαιο της αιτήσεώς μου αναφέρθηκα στα πραγματικά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στις Σερρες την περίοδο από 19 Απριλίου 1383 μέχρι την 13 Ιουνίου1913, ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ των Σερραίων από τους Τούρκους. 

Φαίνεται ότι η κα Γεωργιάδου «βαδίζει στους ατραπούς» της κας Ρεμπούση και ενοχλείται από την δημόσια και αντίδραση και αντίθεση που εκφράζω στην άστοχη πρωτοβουλία της. Προφανώς στα πλαίσια μιας ελευθερης προοδευτικής και πολυφωνικής κοινωνίας την οποία φραστικά υπεραμύνονται δεν αντέχουν την αντίθετη άποψη, η οποία εκφράζεται και από την πλειοψηφία της Σερραϊκής κοινωνίας.

 Εύγε κα Γεωργιάδου για την δημοκρατικότητά σας ! Πρέπει δηλαδή όλοι να υφιστάμεθα και να συμφωνούμε με τις «φαεινές εμπνεύσεις» μιας ομάδας ομοϊδεατών σας;

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε κα Γεωργιάδου δεν είμαι μόνος εγώ αντίθετος στην ιδέα τοποθέτησης του μνημείου – «Αναμνηστικής Επιγραφής», στην Πλατεία Ελευθερίας και στην διεξαγωγή της ημερίδας για τον Τούρκο Μπεντρεντίν στο κινηματοθέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» αλλά το σύνολο της Σερραϊκής Κοινωνίας όπως εκφράστηκε μέσα από όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Σερρών, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του τόπου μας και λοιπών φορέων. 

Σε ότι αφορά τους καθηγητές που προσκαλέσατε στο περίφημο Συνέδριο για τον Μπεντρεντίν, δεν είναι Βέλγοι, ούτε Δανοί ή Σουηδοί, είναι Τούρκοι και η χώρα τους επιβουλεύεται στην πατρίδα μας και την Ορθοδοξία απροκάλυπτα. Η Τουρκία βρίσκεται μονίμως εν αναμονή πολεμικής σύρραξης με την πατρίδα μας από την στιγμή που το κοινοβούλιο της έχει ψηφίσει από την 8-6-1995 ως «Αιτία Πολέμου» κάθε προσπάθεια της Ελλάδος να ασκήσει τα κυριαρχικά της Δικαιώματα που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο, την επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 μίλια. Γνωρίζετε πολύ καλά κα Γεωργιάδου και κ. Δημούδη, πρωτεργάτες της ηρωιοποίησης του Τούρκου Μπεντρεντίν, αλλά το αποσιωπάτε από τον Σερραϊκό λαό ότι ο «εκλεκτός σας» Αμερικανός Καθηγητής ΗΕΑΤΗ W. LOWRY (εκ των εισηγητών στο Συνέδριο της ΔΕΠΚΑ) ηγήθηκε εκστρατείας για να αποτρέψει την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μ. Ασίας των Ποντίων και των Αρμενίων.

 Σας θυμίζω ότι ο «έγκριτος Οθωμανολόγος» σας, Καθηγητής ΗΕΑΤΗ W. LOWRY κατέβαλε συστηματική προσπάθεια να απαξιώσει τα ιστορικά στοιχεία που κατέγραψε και παρέδωσε ως γνώση στην ανθρωπότητα ο Αμερικάνος Πρέσβης στην Οθωμανική Αυτοκρατορία Ε. Morgenthau , τα οποία αποτελούν την σημαντικότερη ίσως πηγή πληροφοριών για τα εγκλήματα που διέπραξε το Κεμαλικό Καθεστώς σε βάρος τω Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Φυσικά το γεγονός ότι Καθηγητής ΗΕΑΤΗ W. LOWRY κατέχει την Έδρα «ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ» στο Πανεπιστήμιο του PRINCETON από το 1993 ( Πηγή: Θεοδ. Σπινέλης Εφημερίδα Χρονόμετρο Καβάλας 23/3/2011) 

Σε ότι αφορά δε το «ξαφνικό» και περίεργο ενδιαφέρον σας για τον τουρισμό της πόλης μας και την τόνωση της Σερραϊκής αγοράς από τους Τούρκους σας παραπέμπω στον τρόπο λειτουργίας του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή που υποδαυλίζει την σταθερότητα στην περιοχή ενώ η γνωστή Τουρκική Τράπεζα που εγκαταστάθηκε στην Θράκη δανειοδοτεί αφειδώς τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς ακόμη και με μηδενικά επιτόκια για την αγορά της Ελληνικής γής των Ελλήνων που την εκποιούν χτυπημένοι από την οικονομική κρίση.

Όμως για όλα αυτά «έχουν γνώση οι φύλακες» γιαυτό εφιστούμε την προσοχή σας όταν εκφράζεστε για λογαριασμό μιας ολόκληρης πόλης και εάν έχετε το σθένος εσείς και οι ομοιδεάτες σας να αξιώσετε τους Τούρκους όποτε τους επισκέπτεστε και συναντιώσαστε ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ για τις προκλήσεις και τις επιθετικές ενέργειες σε βάρος της πατρίδας μας και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με τις συμπεριφορές σας αυτές «κουβαλάτε νερό στον μύλο της Άγκυρας» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. 

Την 19/01/2015 η κα Γεωργιάδου αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την επιστολή της – απάντηση στην δική μου πρωτοβουλία, επιλεκτικά σε εφημερίδες των Σερρών με κοινοποίηση στον . κ. Δημούδη Δημήτριο. Ο κ. Δημούδης κοινοποιεί την επιστολή της κα Γεωργιάδου σε όλες τις υπόλοιπες τοπικές εφημερίδες, στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στο Επιμελητήριο Σερρών , στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κο Χρυσόγονο και σε πολυπληθή ομάδα συμπολιτών μας. 

Δεν παρέλειψε όμως η Πρόεδρος της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» να με προδώσει στους Τούρκους φίλους της, αφού κοινοποίησε την επιστολή της η κ. Γεωργιάδου στον VELI –XATZI- AIDIN (aydinveli@hotmail.com) 
Κυρία Γεωργιάδου, 

Είναι θλιβερό το γεγονός η Πρόεδρος μιας Πολιτιστικής Εταιρείας να στοχοποιεί συμπολίτες του και «να λογοδοτεί» για τα πεπραγμένα σας σε ακατάλληλα πρόσωπα., στους Τούρκους. Οι εμπνευστές αυτής της ενέργειας την σκοπιμότητα και την σημειολογία της οποίας δεν μπορώ να κατανοήσω οφείλουν εξηγήσεις, στην Σερραϊκή κοινωνία.

 ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ 

© 2015, www.anexartitos.gr. Copyright: Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Πηγή: Ανεξάρτητος - νέα του ν. Σερρών


Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Σερρών Αντώνης Αναστασιάδης συνεχίζοντας την αντιπαράθεσή του (δια μέσου επιστολών) για το θέμα του Σεΐχη Μπεντρεντιν μας έστειλε απαντητική επιστολή στην (προ μηνός) επιστολή της κυρίας Γεωργιάδου. Αδυνατώντας να παρακολουθήσουμε το μισαλλόδοξο παραλήρημά του και τα «επιχειρήματα» που επικαλείται, την δημοσιεύουμε αυτούσια για την πληροφόρησή σας: ANTΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Σχετική με το θέμα του Σεϊχη Μπεντρεντιν και τις Αναλήθειες της κ. Γεωργιάδου που δημοσιεύθηκαν τον Σερραϊκό Τύπο Προς την κα Σοφία Γεωργιάδου Ενταύθα Κοινοποίηση : κον Αγγελίδη Πέτρο Δήμαρχο Σερρών Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών Υπ’ οψιν Προέδρου κου Παπαβασιλείου Βασίλη Τοπικά Μ.Μ.Ε. κα Σοφία Γεωργιάδου Απαντώντας στην επιστολή σας που δημοσιοποιήσατε ως πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» σχετικά με την αίτησής μου με θέμα : «ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΕΪΧΗ ΜΠΕΝΤΡΕΝΤΙΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ( Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» Οφείλω να επιστήσω την προσοχή σας για τις φοβερές αναλήθειες που αναφέρονται στην απαντητική επιστολή σας, διαστρεβλώνοντας σκοπίμως τα γεγονότα σχετικά με το Επιστημονικό Συνέδριο της ΔΕΠΚΑ που έγινε στις Σέρρες 6-9 Απριλίου 2006, ότι δηλαδή «εγώ ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής του κου Μωυσιάδη την περίοδο εκείνη» Η αλήθεια είναι άλλη , ότι εγώ την περίοδο εκείνη δεν ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος του κου Μωυσιάδη διότι είχα ανεξαρτητοποιηθεί από τον συνδυασμό της πλειοψηφίας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» από την 1 Μαίου2003 (ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ) και δεν είχα καμία σχέση με τις πολιτικές επιλογές αυτής της Δημοτικής Αρχής , ενώ όλοι οι Σερραίοι γνωρίζουν ότι την εποχή εκείνη είχα σφοδρή αντιδικία με τον Δήμαρχο κο Μωυσιάδη για την .καλή πορεία της πόλης μας και τα δίκαια της. Τα παραπάνω επαληθεύονται και από τα πρακτικά του Συνεδρίου της ΔΕΠΚΑ που πραγματοποιήθηκε την 6-9 Απριλίου 2006 στις Σέρρες και δεν είχα καμία σχέση με αυτό και με τον συνδυασμό του κου Μωυσιάδη , γι’ αυτό η κα Γεωργιάδου πρέπει να ντρέπεται αφού με τέτοιες ψεύτικες δηλώσεις προσπαθεί να περάσει την άποψη ότι εγώ ήμουνα δημοτικός σύμβουλος της τότε δημοτικής αρχής, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να παραπλανήσει τήν Σερραϊκή κοινωνία επί του θέματος αυτού. Μπεντρεντιν-πινακαςΠροφανώς η κα Γεωργιάδου νομίζει ότι εμείς οι περήφανοι Σερραίοι είμαστε ακόμη ραγιάδες ,αλλά πρέπει να μάθει ότι εμείς θα αγωνιζόμαστε πάντα για την εθνική μας αξιοπρέπεια. Για ποιές αλήθειες τολμά και μιλά άραγε η κα Γεωργιάδου όταν εγώ αιτιολογώντας το δίκαιο της αιτήσεώς μου αναφέρθηκα στα πραγματικά ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν στις Σερρες την περίοδο από 19 Απριλίου 1383 μέχρι την 13 Ιουνίου1913, ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ των Σερραίων από τους Τούρκους. Φαίνεται ότι η κα Γεωργιάδου «βαδίζει στους ατραπούς» της κας Ρεμπούση και ενοχλείται από την δημόσια και αντίδραση και αντίθεση που εκφράζω στην άστοχη πρωτοβουλία της. Προφανώς στα πλαίσια μιας ελευθερης προοδευτικής και πολυφωνικής κοινωνίας την οποία φραστικά υπεραμύνονται δεν αντέχουν την αντίθετη άποψη, η οποία εκφράζεται και από την πλειοψηφία της Σερραϊκής κοινωνίας Εύγε κα Γεωργιάδου για την δημοκρατικότητά σας ! Πρέπει δηλαδή όλοι να υφιστάμεθα και να συμφωνούμε με τις «φαεινές εμπνεύσεις» μιας ομάδας ομοϊδεατών σας; Όπως πολύ καλά γνωρίζετε κα Γεωργιάδου δεν είμαι μόνος εγώ αντίθετος στην ιδέα τοποθέτησης του μνημείου – «Αναμνηστικής Επιγραφής», στην Πλατεία Ελευθερίας και στην διεξαγωγή της ημερίδας για τον Τούρκο Μπεντρεντίν στο κινηματοθέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» αλλά το σύνολο της Σερραϊκής Κοινωνίας όπως εκφράστηκε μέσα από όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Σερρών, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του τόπου μας και λοιπών φορέων. Σε ότι αφορά τους καθηγητές που προσκαλέσατε στο περίφημο Συνέδριο για τον Μπεντρεντίν, δεν είναι Βέλγοι, ούτε Δανοί ή Σουηδοί, είναι Τούρκοι και η χώρα τους επιβουλεύεται στην πατρίδα μας και την Ορθοδοξία απροκάλυπτα. Η Τουρκία βρίσκεται μονίμως εν αναμονή πολεμικής σύρραξης με την πατρίδα μας από την στιγμή που το κοινοβούλιο της έχει ψηφίσει από την 8-6-1995 ως «Αιτία Πολέμου» κάθε προσπάθεια της Ελλάδος να ασκήσει τα κυριαρχικά της Δικαιώματα που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο, την επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 μίλια. Γνωρίζετε πολύ καλά κα Γεωργιάδου και κ. Δημούδη, πρωτεργάτες της ηρωιοποίησης του Τούρκου Μπεντρεντίν, αλλά το αποσιωπάτε από τον Σερραϊκό λαό ότι ο «εκλεκτός σας» Αμερικανός Καθηγητής ΗΕΑΤΗ W. LOWRY (εκ των εισηγητών στο Συνέδριο της ΔΕΠΚΑ) ηγήθηκε εκστρατείας για να αποτρέψει την αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μ. Ασίας των Ποντίων και των Αρμενίων.. Σας θυμίζω ότι ο «έγκριτος Οθωμανολόγος» σας, Καθηγητής ΗΕΑΤΗ W. LOWRY κατέβαλε συστηματική προσπάθεια να απαξιώσει τα ιστορικά στοιχεία που κατέγραψε και παρέδωσε ως γνώση στην ανθρωπότητα ο Αμερικάνος Πρέσβης στην Οθωμανική Αυτοκρατορία Ε. Morgenthau , τα οποία αποτελούν την σημαντικότερη ίσως πηγή πληροφοριών για τα εγκλήματα που διέπραξε το Κεμαλικό Καθεστώς σε βάρος τω Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Φυσικά το γεγονός ότι Καθηγητής ΗΕΑΤΗ W. LOWRY κατέχει την Έδρα «ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ» στο Πανεπιστήμιο του PRINCETON από το 1993 ( Πηγή: Θεοδ. Σπινέλης Εφημερίδα Χρονόμετρο Καβάλας 23/3/2011) Σε ότι αφορά δε το «ξαφνικό» και περίεργο ενδιαφέρον σας για τον τουρισμό της πόλης μας και την τόνωση της Σερραϊκής αγοράς από τους Τούρκους σας παραπέμπω στον τρόπο λειτουργίας του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή που υποδαυλίζει την σταθερότητα στην περιοχή ενώ η γνωστή Τουρκική Τράπεζα που εγκαταστάθηκε στην Θράκη δανειοδοτεί αφειδώς τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς ακόμη και με μηδενικά επιτόκια για την αγορά της Ελληνικής γής των Ελλήνων που τα εκποιούν οι Έλληνες χτυπημένοι από την οικονομική κρίση. Όμως για όλα αυτά «έχουν γνώση οι φύλακες» γιαυτό εφιστούμε την προσοχή σας όταν εκφράζεστε για λογαριασμό μιας ολόκληρης πόλης και εάν έχετε το σθένος εσείς και οι ομοιδεάτες σας να αξιώσετε τους Τούρκους όποτε τους επισκέπτεστε και συναντιώσαστε ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ για τις προκλήσεις και τις επιθετικές ενέργειες σε βάρος της πατρίδας μας και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με τις συμπεριφορές σας αυτές «κουβαλάτε νερό στον μύλο της Άγκυρας» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. Την 19/01/2015 η κα Γεωργιάδου αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την επιστολή της – απάντηση στην δική μου πρωτοβουλία, επιλεκτικά σε εφημερίδες των Σερρών με κοινοποίηση στον . κ. Δημούδη Δημήτριο. Ο κ. Δημούδης κοινοποιεί την επιστολή της κα Γεωργιάδου σε όλες τις υπόλοιπες τοπικές εφημερίδες, στους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στο Επιμελητήριο Σερρών , στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κο Χρυσόγονο και σε πολυπληθή ομάδα συμπολιτών μας. Δεν παρέλειψε όμως η Πρόεδρος της ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» να με προδώσει στους Τούρκους φίλους της, αφού κοινοποίησε την επιστολή της η κ. Γεωργιάδου στον VELI –XATZI- AIDIN (aydinveli@hotmail.com) Κυρία Γεωργιάδου, Είναι θλιβερό το γεγονός η Πρόεδρος μιας Πολιτιστικής Εταιρείας να στοχοποιεί συμπολίτες του και «να λογοδοτεί» για τα πεπραγμένα σας σε ακατάλληλα πρόσωπα., στους Τούρκους. Οι εμπνευστές αυτής της ενέργειας την σκοπιμότητα και την σημειολογία της οποίας δεν μπορώ να κατανοήσω οφείλουν εξηγήσεις, στην Σερραϊκή κοινωνία. ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ © 2015, www.anexartitos.gr. Copyright: Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του.

Πηγή: Ανεξάρτητος - νέα του ν. Σερρών

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ