Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

IΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ, ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ




Η πολιτική ιδέα είναι χρήσιμη όταν αποκτάει νόημα και περιεχόμενο στα σπλάχνα ενός λαού με αποκλειστικό σκοπό και στόχο την εξυπηρέτηση των αιτημάτων και των συμφερόντων του. Όταν μάλιστα υπηρετεί τον νόμο και την τάξη, όταν ευθυγραμμίζεται με το Δίκαιο και την Αξιοκρατία, τότε εξασφαλίζει την συνοχή των πολιτών και επομένως μπορεί να επιτύχει τους σκοπούς του με σθένος και προσήλωση.

Την ύψιστη ωστόσο νομιμοποίηση η πολιτική ιδέα θα την εξασφαλίσει όταν συνταιριάξει σε ένα Σώμα το Έθνος και την Κοινωνία, όταν δηλαδή κάμει ολάκερη την Ελληνική Φυλή να κινείται με βηματισμό όμοιο σε όλες τις υποθέσεις της εθνικής κοινότητος. Αυτό θα συμβεί όταν υπερασπίσουμε ψωμί, εργασία και εθνική γη προτάσσοντας φυλετική και κοινωνική δικαιοσύνη στον ίδιο τόνο, την ίδια στιγμή και με τις ίδιες θυσίες. Όταν φανούμε Εθνικιστές και Σοσιαλιστές μαζί.

Ο μεγάλος εθνικιστής διανοητής του ελληνισμού μας και εθνομάρτυρας Ίων Δραγούμης είχε πει πως «πρέπει να συνταιριάξω τα δύο ρεύματα Εθνικισμό και Σοσιαλισμό, σε μια καινούργια ιδέα». Βλέπουμε λοιπόν πως ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι ένα ακόμη τέκνο της ελληνικής διανόησης και σοφίας που μας έχουν αφαιρέσει από τη φυλετική μας φαρέτρα και όχι μόνο βέβαια τα εξίσου ελληνικά σύμβολα και τις αρχές μας. Φυσικό και επόμενο ήταν λοιπόν να δολοφονηθεί ο μέγας πατριώτης Δραγούμης όχι απλώς από ψευτοδημοκράτες αντιπάλους του αλλά και εχθρούς του Ελληνικού Γένους.

Σκοτώσανε τον άνθρωπο για να σκοτώσουνε την Ιδέα. Φτιάξανε πολέμους εντόπιους και παγκόσμιους για να χωρίσουν έθνη και λαούς. Εξακολουθούν να το πράττουν. Ετεροπροσδιόρισαν το όμαιμο και ομόφυλο του Ηρόδοτου, το άρχειν κατά βαρβάρων του Ισοκράτους, τον Εθνικό Σοσιαλισμό του Δραγούμη. Και ακόμη ας σκεφτούμε πως ω του «θαύματος» από τα πρώιμα χρόνια του Ελληνισμού έως τις μέρες μας εξορίζονται και δολοφονούνται οι μεγάλοι και οι πρώτοι της Φυλής μας.


Όμως ο Έλλην Άνθρωπος και η Ελληνίδα Ιδέα ζουν. Δεν πρόκειται να πεθάνουν ποτέ. Γιατί η Ανάσταση του Ελληνικού Έθνους είναι σε καλά χέρια. Οι υποθέσεις του, οι ανάγκες του, η αποστολή του είναι σε καλά και καθαρά χέρια. Είναι μονάχα στα δικά μας. Τι προσφορότερο μέσο από μια παλλόμενη κοινωνία που διεκδικεί μεγαλοσύνη και ελευθερία και σπίτι μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο σε δικαιώματα και όρια από τούτο το στενό που της δώρισαν προσκυνημένοι κοτζαμπάσηδες και σιωνιστές χρυσοθήρες.


Λοιπόν, μας πήραν τους ανθρώπους μας, θέλουν να πάρουν τα γεννήματά μας παζαρεύοντας με χρηματοοικονομικό αέρα έναντι της γης μας για να μας αποκόψουν ως ελληνική κοινωνία από το έθνος το ελληνικό. Γι’ αυτό το λόγο κάμανε τα καπιταλιστικά, τα σοσιαλιστικά και τα κομμουνιστικά μαντριά. Οι καπιταλιστές τα μετρούν όλα με το χρήμα. Οι κομμουνιστές τα μετρούν όλα με το χρήμα και τα δικαιώματα των αλλοφύλων να μας κλέψουν φυλή και κοινωνία. Και οι σοσιαλιστές προσθέτουν όλα τα μισερά και εθνοβλαβή κάτω από το στέγαστρο των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ενώνει όλους τους άλλους. Και έτσι μειώνονται και οι Έλληνες και η Ελλάδα σε γη και ψυχή.

Ο δικός μας πρωτογενής και αυθεντικός Λαϊκός Εθνικισμός βαδίζει στα ίχνη του σύγχρονου πνευματικού μας πατέρα. Ο δικός μας στόχος είναι να κοινωνικοποιήσουμε τον εθνικισμό μας και ταυτόχρονα να εθνικοποιήσουμε τον σοσιαλισμό μας. Να φέρουμε δηλαδή από την αρχή τον εθνικό τρόπο σκέψεως μέσα στις καθημερινές ασχολίες του λαού και να φτιάξουμε ατόφια ελληνική κοινωνία βασισμένη στην κοινωνική αλληλεγγύη και τον δυναμισμό των Ελλήνων. Να ενσταλάξουμε στα βάθη της ψυχής μας πως όταν η πατρίδα είναι υγιής θα ακμάζει και η δική μας υγεία. Και ακόμη πως το κράτος μάς ανήκει όταν αυτό υπηρετεί το Έθνος, όταν αποτελεί το αποκλειστικό δημιούργημα των Ελλήνων.

Ο Ελληνισμός είναι το άθροισμα πατρίδος και λαού, αυτό που ονομάζουμε Ελληνική Φυλή. Είναι Αίμα, Γη, Μνήμες και Απόφαση για Νέα Ελληνική Δημιουργία. Είναι Άνθρωπος και Ιδέα μέσα στην ίδια φύση. Ο Έλληνας έχει σκοπό να φτιάξει δικές του κοινωνίες και πολιτισμούς. Να τις κάμει ελληνικές κι όχι εβραίικες και ασιατικές και αφρικανικές. Αυτοί στον τόπο τους και εμείς στο δικό μας.

Ο Έλληνας οφείλει να ορίζει τους τόπους που πατεί κάθε ώρα και στιγμή. Μικρούς και μεγάλους τόπους. Να ορίζει το σπίτι, τη Θρησκεία, την εργασία, το βουλευτήριο, το μέλλον του λαού του μέσα από το μέλλον των ανθρώπων που τον περιβάλλουν. Αυτός ο Έλληνας είναι οπωσδήποτε Πατριώτης και Εθνικοσοσιαλιστής. Σηκώνει τον εθνοφυλετικό αδελφό του όταν πέσει, τον βάζει στον ίσιο δρόμο όταν λοξοδρομήσει. Επιβάλλει δικαιοσύνη, στηρίζεται στους Άριστους και διώκει εξοντωτικά τα προδοτικά και βάρβαρα παράσιτα. Αγαπά την ωραιότητα και την τιμιότητα. Σιχαίνεται την ασχήμια και την ατιμία.

Αυτός ο Έλληνας λατρεύει τη ράτσα του και ευγνωμονεί το Θεό που τον έπλασε με τον τρόπο που Εκείνος επέλεξε. Αυτός ο βεβαιωμένα Έλληνας Εθνικοσοσιαλιστής διατηρεί μαζί και ατόφιες τη Φυλή και την Εθνική Συνείδηση. Δεν ανέχεται ούτε σε μια στιγμή παζάρια σε γη και σκλάβους Έλληνες. Φτιάχνει νέα σύνορα και τα εναποθέτει σε Ελλάδα Ελεύθερη και Μεγάλη.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ