Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ερωτηση που χρειάζεται απάντηση:πόσο κακό μπορεί να κανει ενας εθνικιστης στην χωρα του και τους έλληνες;Σε τί χρησιμεύουν ομάδες σαν της χρυσης συγής;

sedarioan είπε...

Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» καλεί τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας. Πρωτίστως να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους, που ψευδολογούν εις βάρος του Κινήματός μας. Για να εξέλθει η Ελλάς από τη σημερινή εθνική και οικονομική κρίση πρέπει άμεσα να προχωρήσει στις παρακάτω κινήσεις:

- Καταγγελία του μνημονίου. Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους

- Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

- Κατάργηση των προνομίων των βουλευτών και περιορισμός των αποδοχών τους στο μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας. Κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα.

- Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και συγχώνευση των φαλιρισμένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα. Διαγραφή τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια.

- Θέσπιση και οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές με επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου

- Επένδυση των εσόδων από την εθνικοποίηση των τραπεζών και των ενεργειακών μας κοιτασμάτων στον τομέα της εθνικής παραγωγής, με στόχο να ξαναγίνει η χώρα αυτάρκης.

- Διασφάλιση των συνόρων της χώρας από τις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού.

- Άμεση σύλληψη και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό.

sedarioan είπε...

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Η συγκυβέρνηση του μνημονίου και της προδοσίας εμπαίζει τον ελληνικό λαό δηλώνοντας ότι η αφαίμαξή του είναι απαραίτητη για την… σωτηρία της πατρίδας. Στην πραγματικότητα όμως δε σώζεται η Πατρίδα, αλλά το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Τα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα που μας επιβάλουν οι δανειστές και αποδέχονται οι εγχώριοι τοποτηρητές τους δεν στοχεύουν στη σωτηρία, αλλά στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Με την εφαρμογή τους αντιμετωπίζουμε άμεσα δύο τρομακτικές συνέπειες:

1) την οριστική αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου, με το ενδιαφέρον των τοκογλύφων να επικεντρώνεται στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας

2) την «κινεζοποίηση» του ελληνικού λαού, που εν μία νυκτί θα γίνει το ιδανικό, εξαθλιωμένο εργατικό δυναμικό για τις επενδύσεις των διεθνών κερδοσκόπων σε μία Ελλάδα καθημαγμένη
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Δόγμα της Χρυσής Αυγής ως λύση για το Ελληνικό πρόβλημα

Η Ελλάς διαθέτει τεράστιο στρατηγικό βάθος, που μπορεί να της εξασφαλίσει ανεξάντλητη ισχύ και διεθνή επιρροή. Το στρατηγικό βάθος της Ελλάδος είναι ο χώρος του Αιγαίου και η θαλάσσια προέκτασή του που φτάνει μέχρι την νήσο Κύπρο. Η γεωπολιτική αξία της εν λόγω περιοχής και οι αναξιοποίητες ακόμη πλουτοπαραγωγικές πηγές που περικλείει, μπορούν όχι απλά να λύσουν τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα του κράτους μας, αλλά και να του χαρίσουν περίοπτη θέση στη διεθνή οικονομική και στρατηγική σκακιέρα.

«Αν αξιοποιηθούν οι περιοχές νότια της Κρήτης, τα ευρήματα στη Δυτική Ελλάδα, το Καστελόριζο και η λεκάνη του Ηροδότου, που εκτείνεται μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, τότε καλύπτεται η ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης για 50 χρόνια» Α. Ζεληλίδης, Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Η εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών της χώρας μας αποτελεί βέβαιη λύση για το οικονομικό της πρόβλημα. Οι κινήσεις για να γίνει πράξη αυτή η προοπτική είναι οι εξής:

- Άμεση χάραξη των ορίων της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με βάση την αρχή της μέσης γραμμής και λαμβάνοντας ως ενιαίο σύνολο τα θαλάσσια όρια της Ελλάδος με την Τουρκία από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο.

- Εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, με κύριο στόχο να ξαναγίνει η Ελλάς χώρα αυτάρκης και παραγωγική.

- Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης.

- Σύναψη αμυντικής συμφωνίας και έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη εκείνα με τα οποία είναι δυνατόν να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων και όχι φύσει και θέσει ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ και των οποίων οι κοινοπραξίες θα πλειοδοτήσουν στον παραπάνω διαγωνισμό.

- Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με de facto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα.

Οι παραπάνω ενέργειες προσφέρουν στη χώρα μας τη δυνατότητα εξοικονόμησης τεραστίων κερδών, από την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Αιγαίου πελάγους, καθώς και από το χρυσοφόρο τρίγωνο Κρήτης–Κύπρου-Δωδεκανήσου. Κατ’ ουσία μετατρέπουν την Ελλάδα σε κεντρική δύναμη στον ευαίσθητο γεωπολιτικά χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.

sedarioan είπε...

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η πατρίδα μας διέρχεται μια βαθύτατη κρίση. Κρίση αξιών και ηθικής. Κρίση οικονομική, πολιτιστική και εθνική. Η ελληνική κοινωνία συνθλίβεται κάτω από την βαρβαρότητα που επιβάλλει μεθοδευμένα δεκαετίες τώρα το πολιτικό σύστημα και οι ξένοι εντολείς του. Η διαφθορά κυριαρχεί παντού. Τεράστια ποσά, με αδιαφάνεια, δίνονται στους εκλεκτούς και ημέτερους του εκάστοτε κομματικού κράτους που στηρίζουν με κάθε τρόπο το καθεστώς. Οι όποιες αντιρρήσεις από τα υπάρχοντα κόμματα της βουλής και τα ελεγχόμενα συνδικάτα, γίνονται για λόγους αντιπολιτευτικούς και για να εξυπηρετείται το πολιτικό παιχνίδι εξαπάτησης του λαού.
Η αναξιοκρατία, τα κομματικά ρουσφέτια, η τοποθέτηση ανίκανων αλλά προθύμων να υπηρετούν το σύστημα, η πολυνομία με την παράγωγη αντικρουόμενων – φωτογραφικών νόμων και διατάξεων, δημιούργησε ένα σαθρό και διαλυμένο κράτος. Αποτέλεσμα να χάνονται οι δημιουργικές και οι άξιες δυνάμεις του τόπου.

Η απαξίωση της εθνικής παραγωγής
Η απαξίωση σ’ όλους σχεδόν τους τομείς της εθνικής παραγωγής, κατέστρεψε τον παραγωγικό ιστό της χώρας μεταβάλλοντας τον σε ποσοστό που αγγίζει το 80% σε μεταπρατικό, εισαγωγικό και εξυπηρετητή ξένων συμφερόντων.
Η ερήμωση της υπαίθρου, η μεθοδευμένη καταστροφή της γεωργίας, το κλείσιμο των εργοστασίων παραγωγής ζάχαρης, της κλωστοϋφαντουργίας και δεκάδων άλλων παραγωγικών τομέων συνδεδεμένων με την γεωργική καλλιέργεια μείωσαν δραματικά την ντόπια παράγωγη. Αποτέλεσμα, από την εσωτερική επάρκεια και τις εξαγωγές να εισάγουμε πλέον, άνω του 80% των προϊόντων για την διατροφή μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ψωμί, τα ζυμαρικά, τα δημητριακά, το αλεύρι κλπ, όπου παράγονται σε ποσοστό άνω του 90% με εισαγόμενα σιτηρά.

Εκατοντάδες εργοστάσια έκλεισαν και η όποια βιομηχανική παραγωγή εξακολουθεί να υφίσταται, έχει περιοριστεί σε τομείς που είτε ελέγχονται, είτε δεν θίγονται τα συμφέροντα του παγκόσμιου νέου αποικιακού συστήματος.
Η ναυτιλία μας, μια παγκόσμια δύναμη, ενώ θα μπορούσε να μετατρέψει τον Πειραιά σε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο, να συμβάλει στην ανάπτυξη της ναυπηγικής βιομηχανίας καθώς και σε άλλους τομείς της οικονομίας, μεθοδευμένα απαξιώθηκε. Οι ναυτικοί μας που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην καθιέρωση της, με την εμπειρία, την εργατικότητα και το φιλότιμο τους, αντί να είναι περιζήτητοι, αντικαταστάθηκαν από τριτοκοσμικούς και οδηγηθήκαν στην ανεργία και την εξαθλίωση. Η έλλειψη μέτρων και κανόνων κοινωνικής ευθύνης, η λεηλασία των αποθεματικών του ΝΑΤ, η κατάργηση του υπουργείου ναυτιλίας και του λιμενικού, οδήγησαν σ’αυτό το αποτέλεσμα.
Οι πολυεθνικές δρουν ανεξέλεγκτα, δημιουργούν καταναλωτικά πρότυπα και ψεύτικες πλασματικές ανάγκες. Κατακλύζουν με τα προϊόντα τους την χώρα και επιβάλλουν την αγορά τους. Ενώ, ταυτόχρονα μπαίνουν ανυπέρβλητα εμπόδια σε όποια μη ελεγχόμενη, από το σύστημα, ελληνική αναπτυξιακή προσπάθεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι αλυσίδες τροφίμων που προωθούν μαζικά εισαγόμενα προϊόντα και απαξιώνουν τα Ελληνικά..

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνουμε από την ηλικία τους , σίγουρα ήρθε η ώρα τους!Άντε , καλό κατευόδιο!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΡΕ! ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ! Οι ιδέες καλές και ο λαϊκισμός του κόμματος της Χρυσής Αυγής εμφανής. Οι Έλληνες ψηφίσαν ένα κόμμα σαν την χρυσή αυγή μη γνωρίζοντας τι πραγματικά είναι αυτή η οργάνωση. Η ιστορία θα δείξει αν όλα αυτά γίναν για καλό ή για κακό. Προσοχή όμως γιατί μετά τα εγέρθητι και τα "σε όποιον δεν αρέσει να αποχωρήσει" έρχεται ο βούρδουλας για παραδειγματισμό.

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ