Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟ «ΕΜΜΑΟΥΣ»




ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ «ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ» ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ

Εισβολή των ''ράμπο'' στη Μονή Εμμαούς

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου 2008, 15:46

Έφοδος του πρώην ΣΔΟΕ στη Μονή Εμμαούς. Παρέμβαση του εισαγγελέα μετά τις αποκαλύψεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Τι ψάχνουν οι ελεγκτές για τη μεγάλη απάτη με τις χρηματιστηριακές.

Με εκατοντάδες έγγραφα και φακέλους έφυγαν οι ελεγκτές της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων από τη Μονή Εμμαούς, μετά από την παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Γιώργου Μπόμπολη, για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Εκτός από τα έγγραφα που πήραν μαζί τους, οι ελεγκτές δέσμευσαν και τραπεζικούς λογαριασμούς της μονής μετά τις αποκαλύψεις τόσο για τις αγοραπωλησίες οικοπέδων, όσο και για τη συμμετοχή της ηγουμένης Φιλοθέης, κατά κόσμον, Φανής Βλαχοστεργίου στο Δ.Σ. της χρηματιστηριακής «Ρούμπικον», μέσω της οποίας εξαπατήθηκαν εκατοντάδες επενδυτές.

Η μεγάλη κομπίνα

Εδώ και δύο εβδομάδες η zougla.gr αποκαλύπτει νέα στοιχεία για τη δράση της ηγουμένης Φιλοθέης αλλά και του μοναχού Μακάριου που ζει στην ίδια Μονή. Η δράση των μελών της Μονής συνδυάζεται με εκείνη του Παναγιώτη Μπαλτατζή, τον οποίον ουδείς αναζήτησε από το 2005 έως σήμερα που τον ανακάλυψε η «Ζούγκλα» στην Σουηδία, παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί για την εξαπάτηση επενδυτών από όλη την Ελλάδα.

Η Ηγουμένη

Η Φανή Βλαχοστεργίου είναι εξαφανισμένη. Είναι η γιατρός που συμμετείχε σε μια από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές απάτες. Ήταν μέλος της χρηματιστηριακής που υποσχόταν στους επενδυτές υψηλές αποδόσεις και τελικώς έχασαν τα λεφτά τους.

Ο Μr Βurger

Είναι ο Παναγιώτης Μπαλτατζής που από το 2005 εξαφανίστηκε, πήγε στη Σουηδία αλλάζοντας το όνομά του σε David Panagiotis Yxon. Ο Παναγιώτης Μπαλτατζής είναι φυγόποινος για τους ίδιους λόγους με την ηγουμένη, καθώς συμμετείχε στο Δ.Σ. της «Ρούμπικον Συμμετοχών» και της «Γένεσις Χρηματιστηριακή». Ο Μπαλτατζής σήμερα ζει ανενόχλητος στην Ουψάλα της Σουηδίας διατηρώντας κατάστημα fast food.

Ο Μακάριος

Είναι ο μοναχός που κατηγορείται για την εξαπάτηση κατοίκων της Θεσσαλονίκης, τους οποίους διευκόλυνε με δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, μέσω τραπεζών, με σκοπό την αγορά κτημάτων της Μονής Εμμαούς και παρακρατούσε τα ποσά. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται ως επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρίας ΚΤΗΣΗ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών στη Θεσσαλονίκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι εκδηλώσεις γίνονται πρωί?

Με λύπη μου διαπίστωσα να γίνονται εκδηλώσεις που διοργανώνουν δημόσιοι οργανισμοί πρωινές ώρες και όχι απογευματινές!!!
Για να χάνουν ώρες εργασίας οι δημόσιοι υπάλληλοι?
Για να μην πηγαίνουν οι εργαζόμενοι που δουλεύουν πρωί στην αγορά?
Για να έχει ακροατήριο-χειροκροτητές με δημόσιους υπαλλήλους και μόνο?
Για να χάνει ο δημόσιος τομέας και να τον πληρώνουμε όλοι μας?
Για να αδειάζουν τα γραφεία των δημοσίων υπαλλήλων από τις 9 το πρωί?
Για να πηγαίνουν στα ουζερί μετά τις ημερίδες?
Αλήθεια οι δημόσιοι υπάλληλοι που θα πάνε στις ημερίδες, με τη λήξη τους θα επιστρέψουν στα γραφεία τους?
Κορόιδο λαέ…

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ