Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Η ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ό.Σ. ;


Ενα βήμα πριν από την οριστική συμφωνία για την κάθοδό της με τον ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη στις ευρωεκλογές είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η γνωστή δικηγόρος Ελίζα Βόζενμπεργκ.
Εκτός απροόπτου η κ. Βόζενμπεργκ θα είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου όπως συζήτησε σε συνάντησή της με τον Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος δημοσίως έχει πει μόνο ότι στην ευρωλίστα του κόμματός του θα ηγείται γυναίκα.
Κατά τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, είχε προηγηθεί συνάντηση της κ. Βόζενμπεργκ με τον γραμματέα........... της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη στον οποίο μετέφερε την επιθυμία της για την Ευρωβουλή. Ο κ. Ζαγορίτης της αντέτεινε συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α' Αθηνών κάτι που όμως εκείνη...
δεν δέχθηκε κι έτσι οι συζητήσεις κατέληξαν σε ναυάγιο.
Η κ. Βόζενμπεργκ διετέλεσε το 2001 εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΠ, (Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών), του κόμματος που είχε ιδρύσει ο Δημ. Αβραμόπουλος, με τον οποίο όμως ήρθε σε προστριβές στη συνέχεια. Και ευσχήμως αποχώρησε το 2002 θέτοντας (ανεπιτυχώς) υποψηφιότητα για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Τη θέση της είχε πάρει τότε, ως εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΠ, ο νυν διοικητής του νοσοκομείου "Αττικόν" Χρ. Ροϊλός.
πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ