Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ !!


EΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ



Ακυβέρνητη η χώρα. Το πολιτικό σύστημα αδυνατεί να διαχειριστεί την κρίση.

Η "ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ" των αντεξουσιαστών και των αριστερών οργανώσεων κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού

2 σχόλια:

Ιωάννης Τούσκας είπε...

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία."

Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)
Δυο χιλιάδες τετρακόσια χρόνια γνώριζαν από τον Ισοκράτη οι Έλληνες πως μόνο στις "Δημοκρατίες" υπάρχουν αδιέξοδα. Οι λόγοι περιγράφονται από τον ίδιο εγώ απλά αντιγράφω.
www.irakleia.com

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να προετοιμασθούμε κι εμείς. Αρχίστε να πετάτε από πάνω σας όλα τα μικροαστικά κατάλοιπα. Αποστηθίστε και εφαρμόστε κατά λέξη τον ορισμό του επαναστάτη όπως το καθόρισε ο μεγάλος Μπακούνιν:

…Ο επαναστάτης είναι ένας καταδικασμένος άνθρωπος. Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα, σχέσεις, αισθήματα, δεσμούς, περιουσία, ούτε καν δικό του όνομα. Η ύπαρξη του καταβροχθίζεται από έναν σκοπό ,μια σκέψη, ένα πάθος: την επανάσταση. Έχει θυσιάσει καρδιά και ψυχή, όχι με λόγια άλλα με πράξη. Έχει αποκόψει κάθε σύνδεση με την κοινωνική τάξη και με όλο τον πολιτισμένο κόσμο, με τους νομούς του, τον καθωσπρεπισμό, τους τύπους, και την ηθική του. Είναι ο ανελέητος εχθρός του και συνεχίζει να κατοικεί σε αυτόν με έναν σκοπό. Την καταστροφή του.

κακος

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ