Κυριακή 20 Μαΐου 2018

ΚΑΜΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ῾῾ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ῾῾

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΣΗ 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ῾῾ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ῾῾ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


-Οι συζητήσεις για την ονομασία των Σκοπίων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ποια η εκτίμησή σας;  
Σε ένα παζάρι όπου η  Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ «ξεπουλάει» τα πάντα αφού ιδεοληπτικά θεωρεί ότι ρεαλισμός και Ιστορία δεν συμβαδίζουν καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσοι χειρίστηκαν διαχρονικά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων επέδειξαν ερασιτεχνισμό και ανικανότητα. Το να κάνεις οποιαδήποτε παραχώρηση σε ένα ψευδοκρατίδιο, με αλυτρωτικές μάλιστα  τάσεις απέναντί σου, αποτελεί ήττα της εξωτερικής πολιτικής και όχι καλλιέργεια σχέσεων «καλής γειτονίας».  Εμείς στη Νέα Δεξιά παραμένουμε σταθεροί και αταλάντευτοι. Καμία ονομασία που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία» σύνθετο ή παραγωγό του.
Πως οργανώνετε το κόμμα σας σε πανελλήνια κλίμακα; Σε τι βαθμό εκλογικής ετοιμότητας βρίσκεστε; Η Νέα Δεξιά ζητά, όπως άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, «εδώ και τώρα» προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία;
Σε πάνω από τους μισούς νομούς της Ελλάδος έχουμε ήδη Νομαρχιακές Επιτροπές όπως και αρκετοί Δήμοι έχουν τις τοπικές τους και συνεχίζουμε. Πραγματοποιούμε επισκέψεις και ομιλίες και διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος έρχεται κοντά μας αναζητώντας κάτι νέο, κάτι αγνό, κάτι πραγματικά «δεξιό». Όποτε κι αν γίνουν εκλογές, θα είμαστε έτοιμοι να συμμετάσχουμε αυτόνομα και πιστέψτε με, πολλοί θα εκπλαγούν.
Αντίθετα με τους άλλους που από την επομένη των εκλογών ζητούν «εκλογές»,  εμείς πιστεύουμε ότι κάθε κυβέρνηση πρέπει να εξαντλεί την 4ετία που το Σύνταγμά μας ορίζει και να κρίνεται επί του συνόλου του έργου της. Η Συνταγματική νομιμότητα το επιτάσσει, ακόμη κι αν σήμερα έχουμε να κάνουμε με την χειρότερη μεταπολιτευτική κυβέρνηση.
Ποιο θα είναι, κατά τη γνώμη σας, το δίλημμα των επόμενων εκλογών;
Το δίλημμα θα είναι το ίδιο όπως πάντα, δηλαδή πολωτικό, «ή εμείς ή αυτοί». Και όχι επειδή «εμείς» είμαστε ικανότεροι, αλλά απλά για να απαλλαγούμε από τους προηγούμενους. Δηλαδή «ψηφίστε εμάς» λέει η ΝΔ για να απαλλαγούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος φυσικά θα επιχειρήσει να κάνει την νύχτα-μέρα μιλώντας για έξοδο από τα μνημόνια και ανάπτυξη. Δυστυχώς είναι ένα ψευτοδίλημμα του ποιος θα είναι ο διαχειριστής και τίποτε περισσότερο.
-Γιατί οι πολίτες να εμπιστευτούν τη Νέα Δεξιά; Τι διαφορετικό έχει να προσφέρει από τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις του τόπου;  Τελικά, σε ποιους απευθύνεστε;
Εμείς κ. Πανταζή έχουμε ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα που το προσδιορίζει το όνομά μας. Είμαστε η Πατριωτική Λαϊκή Δεξιά , με πυλώνες την σκληρή και αταλάντευτη στάση στα Εθνικά μας θέματα, την Ελευθερία στη δημιουργία, στην ανάπτυξη και στην οικονομία με ίσους όρους και κανόνες για όλους, την προσήλωση στην Ελληνοχριστιανική μας παιδεία και τον κοινωνικό συντηρητισμό χωρίς εμμονές και οπισθοδρομήσεις. Δεν έχουμε κομματικούς στρατούς ούτε περίεργες εξαρτήσεις που να μας κρατούν «δεμένους» ή «φιμωμένους». Δεν τάξαμε και δεν θα τάξουμε γιατί είναι αντίθετο στην ιδεολογία μας. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους τους Έλληνες που έχουν το σθένος και την επιθυμία να αγωνιστούν για να ξαναφτιάξουμε την Πατρίδα μας μεγάλη και ισχυρή. Είμαστε «εσείς» γιατί είμαστε όπως «εσείς», άνθρωποι που ζουν και εργάζονται σκληρά και καθημερινά. Είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας πιστεύοντας ότι ήρθε η ώρα  εμείς οι άνθρωποι της καθημερινότητας να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να επαναφέρουμε σύστημα αξιών και ισονομίας.
Χρήστος Γ. Χρηστίδης
Γεν. Γραμματέας Νέας Δεξιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ