Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ


    ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ



H ιστορία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011 μετά τον αγώνα Πανσερραϊκός –Ηρακλής 1-2 που συνοδεύτηκε δια στόματος κ. Φιλίππου από την ανακοίνωση παραίτησης του Θεοδωρίδη και την πρόθεσή του να «πουλήσει» το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Είχα διακόψει κάθε επαφή από το 2005 με τα του Πανσερραϊκού υπό τον Θεοδωρίδη όταν με προτροπή του Βασίλη Περδικίδη για τις ανάγκες μιας τηλεοπτικής εκπομπής στο SERRES TV «ψάξαμε» τα πεπραγμένα του μέσω των επίσημων βιβλίων και των Ισολογισμών της ΠΑΕ την περίοδο 2004 μέχρι και σήμερα. Από το 2011 λοιπόν διαπιστώθηκε η «αρπαγή» ποσού 2,6 εκατομμυρίων ευρώ κατά την περίοδο 2005 - 2010 από τον μεγαλομέτοχο με διαδοχικές εκταμιεύσεις από Ταμείο της ΠΑΕ με αιτιολογία «για μεταγραφές ποδοσφαιριστών». Μεταγραφές οι οποίες δεν έγιναν ποτέ αλλά ουδέποτε τα χρήματα αυτά επεστράφησαν στο Ταμείο της ΠΑΕ μέχρι σήμερα που αυτή βρίσεται υπό καθεστώς εκκαθαρισης.

Μετά την συκοφαντική επίθεση της 2-10-2015 που δεχθήκαμε με την συνέντευξη τύπου της διοίκησης της νέας ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964, ήρθε ο καιρός να πληροφορηθεί ο φίλαθλος κόσμος των Σερρών όλη την αλήθεια για να απομυθοποιηθεί η θητεία του «αείμνηστου» Θεοδωρίδη, όπως επιμένουν να τον αποκαλούν οι γνωστοί τότε στενοί συνεργάτες του.

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ