Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ AYTOKINHTOΠΑΖΑΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

FIAT PANDA 400 MΟΛΙΣ ΕΥΡΩ!

     



   Ναι. 'Ηταν 31 Ιουλίου 2013 όταν ο κ. Χρυσανθίδης εκτελών την από 22-7-2013 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της  ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 

 
υπέγραψε τις μεταβιβάσεις ένδεκα ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων ιδιοκτησίας της ΠΑΕ , όταν λίγο πριν είχε ανακοινώσει την απόφαση του Δ.Σ. να υποβιβασθεί εκουσίως η ομάδα στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ενώ επέκειτο η σύγκληση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ την 22-8-2013 για να αποφασισθεί η λύση  της εταιρείας και η έναρξη της εκκαθάρισης.

Φυσικά η ρευστοποίηση του ενεργητικού της ΠΑΕ ήταν έργο και υποχρέωση των εκκαθαριστών και όχι του Διοικητικού Συμβουλίου που ήδη είχε αποποιηθεί τις εξουσίες του μετά την δήλωση υποβιβασμού της ομάδος στην Ερασιτεχνική Κατηγορία και το μόνο μέλημα του  ήταν η δρομολόγηση των διαδικασιών λύσης και εκκαθάρισης της εταιρείας.

Αυτό όμως δεν έγινε άμεσα από το Διοικητικό Συμβούλιο σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης αλλά τελικώς συγκάλεσε την Γενική Συνέλευση την 26-3-2014 και ορίσθηκαν εκκαθαριστές στην Επαναληπτική Συνέλευση της 31-3-2014.   

Το ερώτημα στο οποίο είναι υποχρεωμένος να απαντήσει ο κ. Χρυσανθίδης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι το ποιός και με ποιά κριτήρια καθόρισε το τίμημα της πώλησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στην εξευτελιστική τιμή των 400 ευρώ πλέον ΦΠΑ .

 

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ