Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

OI AΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥ κ. ΝΥΚΤΟΠΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΪΛΙΑ


ΝΥΚΤΟΠΑΤΗΣ VS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΥΚΤΠΟΠΑΤΗ : Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΗΤΑΝ Η "ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ" ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 


"Είδες φίλε Χρήστο Κωνσταντινίδη ότι η αλήθεια είναι μία και πάντα αποκαλύπτεται;


Σε είδα στο Δίκτυο στην εκπομπή της Λίας Μαυρίδου. Τον τελευταίο καιρό σ έχω δει και δυο τρεις άλλες φορές να μιλάς με αγωνία για το αυτοκινητοδρόμιο. 

Λογικό.Τι μας είπες όμως;

Ότι πρέπει το κράτος να κάνει υποδομές αλλά την λειτουργία των εγκαταστάσεων να την πληρώνουν οι χρήστες. Σωστό.
Μόνο που δεν μας είπες γιατί ως πρόεδρος της Φορέας Διαχείρισης Λαιλιά Α.Ε. υπέγραψες το πρώτο χρησιδάνειο σύμφωνα με το οποίο ο Ορειβατικός μπορούσε να χρησιμοποιεί το χιονοδρομικό κέντρο όποτε ήθελε χωρίς να αντίτιμο, δηλαδή ατελώς καταδικάζοντας την εταιρεία από τη πρώτη μέρα η οποία ήταν υποχρεωμένη να πληρώνει τα πάντα.

Μας είπες επίσης ότι δέχεσαι να αναλάβει το αυτοκινητοδρόμιο ιδιώτης αρκεί να το λειτουργεί έτσι ώστε να είναι προς όφελος της αγοράς. Μάλιστα το είπες πολλές φορές για να γίνει κατανοητό. Είπες τι νόημα έχει αν λειτουργεί λίγες μέρες και ο ιδιώτης βγάζει κέρδος αλλά δεν έχουμε μαζικό τουρισμό στην πόλη ώστε να δουλέψουν οι επιχειρήσεις; Σωστό και αυτό .


Σημασία δεν έχει, συμπληρώνω εγώ, να λειτουργεί το αυτοκινητοδρόμιο για να κάνει ένας πρωταθλητισμό αλλά να λειτουργεί συνεχώς με όσο περισσότερο κόσμο είναι δυνατό.

Όμως πάλι δεν μας είπες γιατί τα τελευταία χρόνια προσπαθούσες να πείσεις, μαζί με τους φίλους σου μέλη του ΔΣ του ΕΟΣ, πολιτικά πρόσωπα (π.χ. Μωυσιάδης, Καραμανλής) ότι εγώ που ζητάω να γίνει ακριβώς το ίδιο στο χιονοδρομικό κέντρο κάνω λάθος.

Βλέπεις Χρήστο η αλήθεια δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα.

Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι δίνεις τον αγώνα σου και θέλεις να λειτουργεί σωστά το αυτοκινητοδρόμιο ώστε να λειτουργεί καλύτερα και η επιχείρησή σου η οποία και στολίδι είναι για τις Σέρρες και δουλειά δίνει σε πολλούς.

Κι εγώ λοιπόν δίνω τον δικό μου αγώνα"



 κ. Nυκτοπάτη, αστοχησατε και παλι.Σας πληροφορω οτι για την τυχη του Χιονοδρομικου Κεντρου στο Λαϊλια ο μονος αρμοδιος να αποφασιζει ειναι ο Ορειβατικος Συλλογος Σερρων και τα μελη του , οπως και για την τυχη του Αυτοκινητοδρομίου οι μετοχοι της "ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΑΕ" μεσα απο την Γενικη τους Συνελευση.

Εσεις οντας εκτος του Ορειβατικου Συλλογου δεν έχετε κανένα απολυτως λογο.

Επιτελους ομως πανω στην αγωνια σας αποκαλυψατε τους πραγματικους σκοπους σας και το τι εννοειτε όταν ομιλειτε για "αναπτυξη του βουνου". Στοχευετε στην αλωση του Χιονοδρομικου Κεντρου και μονο. Στοχευετε μεθοδευμένα στην υφαπραγη του απο τον νομιμο κυριο και  νομεα του, τον Ορειβατικό Συλλογο Σερρων, για να επιτυχετε τον σκοπο σας μετερχεστε καθε μεσο και καθε τροπο και φυσικα τις προσφιλεις καταγγελιες στις δημοσιες υπηρεσιες.

Στο μηνυμα σας προς τον κ. Κωνσταντινιδη ομολογειτε ευθεως οτι "δινετε τον δικο σας αγωνα"  για την ιδιωτικοποιηση του Χιονοδρομικού Κέντρου σε προσωπικο επιπεδο φυσικα διότι ουδεις άλλος σας ακολουθει.

Μαλιστα εγκαλειτε τον κ. Κωνσταντινιδη διοτι αποδεχθηκε να χρησιμοποιει ο Ορειβατικός Συλλογος το Χιονοδρομικο Κεντρο για τις αναγκες των αθλητων του χωρίς να καταβαλει αντιτιμο και ισχυριζεστε οτι το γεγονός αυτό καταδικασε σε χρεοκοπια τον "ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΛΑΪΛΙΑ ΑΕ".

Μα είναι ποτε δυνατον ο Ορειβατικος Συλλογος να παραχωρει δωρεάν την εκμεταλλευση του Χιονοδρομιου Κεντρου στον Φορέα σας και να εχετε την απαιτηση να καταβαλουν οι αθλητες του και αντιτιμο για την χρηση της πιστας ;

 Οι Σερραιοι τωρα ξερουν.


Και κατι άλλο για να κλείσω στις ιδιωτικοποιησεις ειθισται να απαιτουνται χρηματα. Στην περιπτωση του Χιονοδρομικου ΚΕντρου ποιος θα ειναι ο "επενδυτης" που θα βαλει το ζεστο χρήμα , το HOTEL ΑΕΤΟΠΕΤΡΑ ή ο ΦΟΡΕΑΣ ΛΑΪΛΙΑ ;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ