Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ !


ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ


Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες

Από το κελί της φυλακής μου σφίγγω το χέρι καθενός και καθε μιάσς από εσάς και βροντοφωνάζω με όλη τη δύναμη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ψυχής μου : ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ! Ανθρωπάκια είναι μοιραία και άβουλα που θα παραμερίσει ο παγερός και αδυσώπητος αγέρας της Ιστορίας που έρχεται.

Έστησαν με χειροπέδες και μασκοφόρους  ένα ολόκληρο σόου για τα αφεντικά τους , των καναλιών με το βρώμικο χρήμα για να ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΟΥΝ! Αλλά τελικά δεν τους πέρασε. Ούτε εμείς σκύψαμε το κεφάλι, ούτε εσάς με τις εικόνες του φόβου που έδειξαν  μπόρεσαν να σας λυγίσοπυν. Σήμερα μετά από αυτήν την τέράστια επιχείρηση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες σε ολόκληρη την χώρα είναι οπερισσότερο δυνατοί, πιό πολύ αποφασισμένοι να συνεχίσουν την  τίμια Μάχη για Πατρίδα - Πίστη-Ελευθερία

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες

Από το κελί της φυλακής καλώ όλους και όλες να συνεχίσετε τον υπέρμαχοκαι σκληρό αγώνα μας. Αγώνα για μια Νέα Εθνικιστική Ελλάδα  χωρίς προδότες διεφθαρμένους , για έναν Λαό υπερήφανο και ελευθερο και όχι για μια μάζα ραγιάδων.

ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ! Είναι μια αυτάπάτη, ένας γίγας με πήλινα πόδια, ένας πύργος στην άμμο, μια θλιβερή παρέα με κάποιους καλοπληρωμένους μισδθοφόρους δίπλα τους. Πολεμήστε τους και η ώρα της δικαίωσης , η ώρα της αμείλικτης ΝΕΜΕΣΗΣ θα έλθει.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες

Εχθές ήλθε στις φυλακές του Κορυδαλλού όπου βρισκόμαστε αιχμάλωτοι της ψευτοδημοκρατίας τους μια επιστολή από το Άγιο Όρος μαζί με μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου, που είναι ο δρακοφονιάς Άγιος του Έθνους , "ο των αιχμαλώτων ελευθερωτής"

Από την επιστολή αυτή σας παραθέτω τα παρακάτω λόγια και με αυτά τελειώνω :

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Την 15ην Οκτωβρίου του σωτηρίου Έτους 2013 : "Παιδιά μου, ο Αγώνας σας είναι δίκαιος απέναντι στις ορδές των ανθελλήνων, προδοτών και των φαύλων και καιροσκόπων της νέας τάξης πραγμάτων.
Παιδιά μας , ο Κύριος, η Παναγιά μας και ο Αη Γιώργης να σδας δίνουν δύναμη στον αγώνα σας για μια Ελλάδα Ελευθερη. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ"

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ