Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 

Με απόλυτη επιτυχία -και πέρα από κάθε προσδοκία- πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη διήμερη οργανωτική (28-29.12.2012) συνδιάσκεψη της Τ.Ο. Σάμου, την οποία συντόνισαν από κοινού ο υπεύθυνος περιφέρειας Αν. Μακεδονίας, Θράκης και Βορείου Αιγαίου, Καπετάνιος Χρήστος και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και βουλευτής Σερρών, Ματθαιόπουλος Αρτέμης. Η πρώτη επίσημη επίσκεψη βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου στο νησί, σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες δραστηριότητες του τοπικού Πυρήνα, που έχουν ήδη συσπειρώσει μεγάλη μερίδα του κόσμου γύρω από τη Χρυσή Αυγή, είχε ως αποτέλεσμα τα γραφεία να γεμίσουν ασφυκτικά από νέους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, οι οποίοι έσπευσαν να ακούσουν δια ζώσης ζητήματα γενικής πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος.

Ευκαιρίας δοθείσης, ύστερα από έναν σύντομο χαιρετισμό του Γραμματέα της Τ.Ο., οι Συναγωνιστές Ματθαιόπουλος και Καπετάνιος προέβησαν σε μία πρώτη ανάλυση και ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης της Τ.Ο. Σάμου, οριοθετώντας τους νέους στόχους για το νέο έτος, ξεκαθαρίζοντας πως για εμάς τα ποσοτικά κριτήρια της λογικής της ψηφοθηρίας μάς αφήνει παγερά αδιάφορους, κι ότι η στόχευσή μας είναι ανώτερη σε κάθε επίπεδο, με απώτερο σκοπό την αφύπνιση των Ελλήνων και την δραστηριοποίησή τους μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου, ένα κάλεσμα αγώνα που απευθύνεται και στους Σαμιώτες, που με τη σειρά τους απειλούνται, όπως όλη η υπόλοιπη Ελλάδα, από μία οικονομική κρίση που επιδεινώνεται σταδιακά, ενώ ανοιχτό παραμένει το μέτωπο του Αιγαίου, στο οποίο οι γείτονες Τούρκοι αλωνίζουν καθημερινά, παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη σημασία της κομματικής πειθαρχίας και της τήρησης των εντολών της ηγεσίας, καθώς η εκρηκτική άνοδος του Κινήματος, δημοσκοπικά ή μη, έχει δραστηριοποιήσει τον γνωστό ύπουλο μηχανισμό του παρακράτους, που κατ᾽ επάγγελμα συκοφαντεί, υβρίζει και παρενοχλεί με διάφορες ανήθικες πρακτικές την Χρυσή Αυγή, άλλοτε παριστάνοντας τους καθαρούς ιδεολόγους ενός «αντίπαλου στρατοπέδου», κι άλλοτε παριστάνοντας τους «Συναγωνιστές», συνηθισμένοι σε μια άρρωστη πολιτικάντικη νοοτροπία του παρελθόντος.




Την αμέσως επόμενη ημέρα, από νωρίς το απόγευμα τα γραφεία γέμισαν και πάλι ασφυκτικά, με ευχάριστο το γεγονός, αυτό της προθυμοποίησης των τοπικών ΜΜΕ να παρευρεθούν στα γραφεία της Τ.Ο. ώστε να συζητήσουν από κοντά με τα δύο στελέχη της Κ.Ε. και του Π.Σ. Κατά την ωριαία περίπου συνέντευξη που δόθηκε από κοινού από τους δύο Συναγωνιστές, συζητήθηκαν θέματα όπως αυτά της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας της Χρυσής Αυγής και τα αποτελέσματα της, τις θέσεις και προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου πάνω σε ζητήματα οικονομίας, λαθρομετανάστευσης και εθνικής άμυνας και φυσικά αυτές που αφορούν τα φλέγοντα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, όπως η μη αξιοποίηση των τουριστικών υποδομών, η συνεχόμενη διείσδυση της Τουρκίας σε στρατιωτικό και οικονομικό επίπεδο και το ενδεχόμενο εγκαινίων ενός ακόμα στρατοπέδου συγκέντρωσης λαθρομεταναστών εις βάρος ενός στρατοπέδου του ελληνικού στρατού, στο οποίο δε θα υπηρετεί πλέον ο Έλληνας φαντάρος για να προστατεύει τη μητέρα πατρίδα, αλλά θα διαβιεί εντελώς δωρεάν, με πλήρεις ανέσεις (ψύξη, θέρμανση, υπηρεσίες κέτερινγκ, διαδίκτυο) ο κάθε λογής τριτοκοσμικός λαθρομετανάστης.

Το τέλος της συνέντευξης σήμανε και την έναρξη της προγραμματισμένης ομιλίας, κατά την οποία ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος προέβη σε μία εκτενή ανασκόπηση του τρέχοντος έτους, ξεκινώντας από την μακρά προεκλογική περίοδο του Μαρτίου και Απριλίου και τον αγώνα των Ελλήνων εθνικιστών εναντίον όλων, μέχρι τα θριαμβευτικά αποτελέσματα των εκλογών και τις δράσεις του Κινήματος εντός κι εκτός βουλής. Ως επίλογος της ομιλίας παρουσιάστηκαν συνοπτικά τρία επίμαχα σημεία της κοινοβουλευτικής μας δράσης, που συγκεκριμένα αφορούν την οριοθέτηση της ΑΟΖ, την κατάργηση της χρηματοδότησης των κομμάτων και την καταψήφιση του μνημονίου και του προϋπολογισμού. Οι αναλύσεις πάνω σε αυτά τα ζητήματα κατέπληξαν ευχάριστα τους παρευρισκόμενους και ιδίως τους καινούριους Συναγωνιστές, που αμέσως αντιλήφθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή εκφράζει τη φωνή της λογικής και της αλήθειας.

Με το πέρας των ερωτήσεων από το κοινό εψάλη ο κομματικός και εθνικός μας ύμνος, αφήνοντας μια ευχάριστη και συνάμα αναζωογονητική σκέψη ότι η καρδιά του Έλληνα, η καρδιά της Χρυσής Αυγής και του εθνικισμού έχει εξαπλωθεί παντού. Από τον Έβρο και την Κύπρο μέχρι τα ακριτικά μας νησιά, τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής κυματίζουν περήφανα επάνω στα κάστρα που χτίζουμε με ασταμάτητο αγώνα και με προσήλωση και πίστη στη νίκη που έρχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ