Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

« ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ » 
 
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Bekir Bozdağ σχολίασε την απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου αναφορικά με τον “Νόμο 240 Ιμάμηδων” αναφέρει το trt .

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης απαντώντας στην ερώτηση του πρακτορείου Anadolu, αξιολόγησε την ψήφιση του νόμου «240 Ιμάμηδων» ύστερα από τροποποιήσεις που έγιναν, αφού δεν είχε εφαρμοστεί το 2007 οπότε και πρωτοψηφίστηκε εξαιτίας των αντιδράσεων της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Ο  Bozdağ  είπε ότι ο νόμος αντιτίθεται στη Συνθήκη της Λοζάνης και στα πολιτικά και νομικά κριτήρια που έχει υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και σημείωσε ότι «η Ελλάδα με το βήμα που έκανε δεν παραβιάζει μόνο τη Συνθήκη της Λοζάνης αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα, καταπάτησε τα πιο βασικά δικαιώματα εκεί. Δυστυχώς η Ελλάδα προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες».

  Ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης  επέκρινε και τη στάση των χωρών μελών της ΕΕ, συνέχισε λέγοντας «καταδικάζω τη στάση των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που με κάθε ευκαιρία αναφέρονται στα ανθρώπινα δικαιώματα, έναντι της αυθαίρετης συμπεριφοράς αυτής της Ελλάδας που παραβλέπει το δίκαιο, δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα, που καταπατά τις αξίες της ΕΕ και τις διεθνείς συμφωνίες».

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Β. Bozdağ κάλεσε τέλος την Ελλάδα να διορθώσει το συντομότερο δυνατό το λάθος που έχει κάνει. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ