Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Ανεπανάληπτη εμφάνιση της γυναικείας Εθνικής ομάδας πόλο της Ελλάδας, που στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Σανγκάη επικράτησε με 9-8 της Κίνας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Δικαιότατο το αποτέλεσμα, με τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση να δείχνουν στην πισίνα την ανωτερότητά τους και να χαρίζουν στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό σε ομαδικό επίπεδο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ισπανία, Βραζιλία, Ρωσία, Ολλανδία, Ιταλία και Κίνα τα θύματα της Ελλάδας στην κούρσα για το χρυσό μετάλλιο. Αήττητη, δεν άφησε το περιθώριο για αμφισβήτηση από κανέναν.
Παγκόσμια διάκριση για δύο παίκτριες της Eθνικής μας, με την Ελένη Κούβδου να αναδεικνύεται καλύτερη τερματοφύλακας του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ενώ στις κορυφαίες συγκαταλέγεται και η Αντιγόνη Ρουμπέση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 4-4, 2-1

ΚΙΝΑ (Χουάν Ζανέ): Γιανγκ, Τενγκ 1, Λιου 2, Σουν Γιούχουν, Χε 1, Σουν Γιάτινγκ 1, Σονγκ 1, Τσεν, Γουάνγκ Γι 2, Μα, Σουν Χουίζι, Ζιάνγκ, Γουάνγκ Γιν

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδώνη 1, Ψούνη, Λιόση 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 3, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου, Μανωλιουδάκη 1, Αντωνάκου, Λαρά, Γούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ