Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

19.12.2007 - ΠΡΟΣ κ. ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΕΡΡΩΝ


Α Ν Ο Ι Κ ΤΗ Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η


ΠΡΟΣ
ΤΟΝ κ. ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΕΡΡΩΝ
ΣΤΕΦΑΝΟ ΦΩΤΙΑΔΗ

Κοινοποιούμενη:

Στις τοπικές Εφημερίδες, τα λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης και Θεσμικούς παράγοντες του Ν. Σερρών


Στα Σέρρας 19/12/2007



Αξιότιμε κ. Νομάρχα

Ως απλός πολίτης αυτού του ευλογημένου τόπου επειδή και στο πρόσφατο παρελθόν σας είχα ασκήσει δημοσίως κριτική, σήμερα αισθάνομαι την υποχρέωση και πάλι δημόσια να επιβραβεύσω την τηλεφωνική παρέμβασή σας την Δευτέρα 17/12/2007, στην ζωντανή εκπομπή του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , με τίτλο «ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» του επιφανούς αν μη τι άλλο και έγκριτου τοπικού δημοσιογράφου κ. Αθανάσιου Αραμπατζή.

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να σας συγχαρώ για την τοποθέτησή σας και την κλήση σας προς τον κ. Αθανάσιο Αραμπατζή, δεδομένων των γνωριμιών του και διασυνδέσεών του (με την καλή του όρου έννοια) σε κυβερνητικούς και μη κύκλους των Αθηνών, που δρομολογούν εξελίξεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, όπως εφόσον ευαγγελίζεται αγωνίζεται για την προκοπή αυτού του τόπου, δηλώνει υπέρμαχος της ανωτέρω προοπτικής, στηλιτεύει και καυτηριάζει τα κακώς κείμενα στον τόπο αυτόν από την σε αξιοζήλευτη θεαματικότητα εκπομπή του, εφόσον λοιδορεί τις ενέργειες των τοπικών παραγόντων ( προς άγραν τηλεθέασης) , να συσρατευθεί οικειοθελώς στην κοινή προσπάθεια αναβάθμισης του οικονομικού γίγνεσθαι του Νομού μας.

Επί του πρακτέου πρέπει να δούμε «πόσα απίδια χωράει ο σάκκος»

Κατά την ταπεινή μου άποψη καλή είναι η εκ του ασφαλούς τηλεοπτικώς κριτική αν ο Γρηγόρης Θωματίκος ή η Αριάδνη Παπαφωτίου ( η αναφορά είναι τυχαία ) σωστά αναγράφουν τα κείμενα στα άρθρα ή αρθρώνουν στα ρεπορτάζ τους, όμως όπως πολύ σωστά αναφέρατε στον τόπο αυτόν επιτέλους «πρέπει να απεμπλακούμε από τα μικρά (την μιζέρια θα έλεγα εγώ) και ασχοληθούμε με τα μεγάλα»

Σας συγχαίρω δε διότι ευθαρσώς, επιτέλους για πρώτη φορά, δημόσιος άνδρας αυτού του Νομού, αντέδρασε επαρκώς τουλάχιστον σε πρόκληση μέσου ΜΜΕ όπως αρμόζει στην θέση του.

Αν και εκ πεποιθήσεως πιστεύω ότι η εμπλοκή εν γένει των Δημοσίων Υπαλλήλων στα κοινά αυτού του τόπου, αν και νόμιμη δεν είναι δόκιμη, δεδομένου ότι όχι μόνο αποτελεί την τροχοπέδη στην ανάπτυξή του, αλλά συμβάλει καθοριστικά λόγω υφιστάμενων στις κλειστές κοινωνίες «πελατειακών σχέσεων» ( και όλοι αντιλαμβάνεστε τι εννοώ) στην δημιουργία των τοπικών μικρών «νταβατζήδων» κατά την γνωστή έκφραση του κ. Πρωθυπουργού, διαφαίνεται όμως ότι θα αποτελέσετε ( και το επλίζει – πιστεύω- το υγειώς σκεπτόμενο κομμάτι της Σερρακής Κοινωνίας) εφόσον ούτως συνεχίσετε, την εξαίρεση του κανόνα.

Με εκτίμηση

Σεδαρίδης Ιωάννης
Παπαπαύλου 21 - Σέρρας
Ηλεκτρονική διεύθυνση : sedarioan@gmail.com




[ Αμφότερες οι επιστολές δημοσιεύθηκαν στον τοπικό τύπο και αναγνώστηκαν αυτολεξεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΤVS life ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ