Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ..."


Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2007

170.000 οι διπλοψηφίσαντες;

Την Κυριακή στο ΠΑΣΟΚ ανακοινώσανε επισήμως πως ξεπέρασαν τις 900.000 αυτοί που προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή του νέου Προέδρου. Σήμερα ανακοινώνετε επίσης επίσημα πως τελικά αυτοί που ψήφισαν ήταν μόλις 730.000, φίλοι και μέλη του κόμματος. Λέγανε την Κυριακή ψέματα στο ΠΑΣΟΚ, λένε σήμερα ψέματα, ή μήπως αυτές οι 170.000 της διαφοράς ψηφίσαν δύο και τρεις φορές και τους ανακάλυψαν εκ των υστέρων; Σημειώνετε πως η επίσημη διαφορά Παπανδρέου-Βενιζέλου ήταν τελικά 130.000 ψήφοι (55,5%-38,5%). Και γιατί δεν αντιδρά ο Βενιζέλος εάν υπάρχει έστω και ένα ενδεχόμενο πιθανής νοθείας; Μήπως γιατί τα έχουν "βρει" ήδη οι δύο τέως αντίπαλοι; [ http://toarthro.blogspot.com/].
Eίναι τρομερό ! Όλοι αυτοί στο ΠΑΣΟΚ βαλθήκανε να μας τρελλάνουνε. Αυτό το ατελείωτο καραγκιοζλήκι, "η δημοκρατική εκλογή" του αρχηγού απευθείας από τον "νοήμονα" λαό αποδείχθηκε φούσκα. Οι πολιτικάντηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι μια ακρώς ανόητη και διαβλητή διαδικασία εκλογής ήταν " η γιορτή του πολίτη" , τομή στα πολιτικά πράγματα της χώρας , "νίκη της δημοκρατίας" και άλλα φαιδρά και ευτράπελα.
Το μόνο που δεν μάθαμε είναι εαν ο "Γιωργάκης" εκλέχθηκε αρχηγός με τις ψήφους των μελών του ΠΑΣΟΚ ή με αυτές των "φίλων" (2€) του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ