Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ ΜΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑ 98%!


Γράφει ο Αντίοχος

 Ποιο είναι το κύριο επιχείρημα της συριζοψεκασμένης αλητείας, υπέρ της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων»; 

Πρώτον, πως η Ελλάδα έχει εκτεταμένα θαλάσσια σύνορα, που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον να φυλαχθούν και πως δεν προτίθενται οι κυβερνώντες να «πνίγουν» τον κόσμο. Και τα δύο επιχειρήματα είναι ψευδή και προσχηματικά, κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην περίπτωση της Ιταλίας! 

Στοιχεία, λοιπόν, για την λαθρομετανάστευση στις χώρες της Ευρώπης το 2018, παρουσίασε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Σύμφωνα με αυτά, οι δια θαλάσσης αφίξεις στην Ευρώπη μειώθηκαν κατά πολύ το 2018, σε σχέση με το 2017. Έτσι, συνολικά 120.205 λαθρομετανάστες έφτασαν στην Ευρώπη, με κύρια πύλη την Ισπανία, έναντι 172.301 που είχαν φτάσει το 2017. Την πρωτιά στις αφίξεις την έχει η Ισπανία (55.756), δεύτερη είναι η Ελλάδα, με 32.497 αφίξεις, ενώ στην τρίτη θέση πέρασε η Ιταλία, με μόλις 23.371 αφίξεις. Πρόκειται για μια μείωση της τάξης του 80% περίπου, καθώς το 2017 είχαν αφιχθεί στην Ιταλία 119.369 λαθρομετανάστες! 

Ωστόσο, το πραγματικό ποσοστό μείωσης της λαθρομετανάστευσης από την εθνική κυβέρνηση του Σαλβίνι είναι ακόμα μεγαλύτερο κι απ’ αυτό το 80%, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των 23.371 λαθρομεταναστών αφίχθη στην Ιταλία πριν αναλάβει ο Σαλβίνι. Υπολογίζεται, πως το ποσοστό μείωσης της λαθρομετανάστευσης επί Σαλβίνι (δηλαδή από την 1η Ιουνίου 2018 μέχρι το τέλος του έτους), είναι περίπου 98%!!! 

Κι όλα αυτά, χωρίς να σημειωθεί ούτε ένας πνιγμός επίδοξου λαθρομετανάστη! Άρα, όποια κυβέρνηση θέλει πραγματικά να μηδενίσει την λαθρομετανάστευση, μπορεί να το καταφέρει και με μηδενικές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ