Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

KAYΣΤΙΚΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΔΙΚΙΔΗΣ

ΤΑ ΑΛΑΛΛΑΖΟΝΤΑ ΚΥΜΒΑΛΑ 
ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" 
Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

Πριν ακόμη πέσουν τα "φώτα " από την εκδήλωση στο Ν.Πετρίτσι Σερρών,όπου παρουσιάστηκαν από την Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, κ.Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, και τον διευθυντή της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, κ. Γ. Ζησιμάτο , οι πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση και αξιοποίηση της θρυλικής "οχυρωματικής γραμμής Μεταξά", που δεν κάμφθηκε ποτέ.

Τα φερέφωνα της διαπλοκής και των διεφθαρμένων πολιτικών παρατάξεων πήραν θέση στις "γνωστές" χρωματισμένες συχνότητες, ως αλαλάζοντα κύμβαλα ,που έχουν σαν κοινό γνώρισμα την άγνοια της λέξεως "αξιοποίηση" σύμφωνα με τα δείγματα γραφής που έδωσαν μέχρι τώρα στον νομό Σερρών.

Οι συνομιλητές του Ραϊχεμπάχ και του Φούχτελ, που πίεζαν την σημερινή κυβέρνηση να υπογράψει «άνευ όρων» το 3ο μνημόνιο, ήταν αδιανόητο να μην υπερασπισθούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους, επειδή ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος, κατόρθωσε η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων να μην παραχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ παραχωρώντας τα σε Έλληνες ιδιώτες και φορείς με κανόνες και αποδεδειγμένο διαρκές όφελος και προς τα δυο μέρη. Τα έσοδα από την αξιοποίηση θα τα καρπωθούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που τόσο πολύ απαξίωσαν οι κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ με μειώσεις μισθών και απρεπείς χαρακτηρισμούς.(Αντιπαραγωγικοί-Πάγκαλος, Χατζηδάκης και εγκεφαλικά κρετίνοι Βενιζέλος)

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες Σερρών έχουν στην φαρέτρα τους στοιχεία ικανά να αποδείξουν την ανεπάρκειά τους, που αποδεικνύει την άγνοια της λέξεως "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ" για την οποία πηραν θέση στις τοπικές συχνότητες, άλλα και το κοντόφθαλμο της στείρας αντιπολίτευσης.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕΡΡΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ