Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ


 ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964, ΑΚΟΜΗ ΠΕΠΛΟ ΣΙΩΠΗΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ




Ηταν 2 Οκτωβρίου όταν η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε όλα τα ΜΜΕ για των εκπροσώπων της του Προέδρου Παναγιώτη Χαλικίδη και του νομικού της συμβούλου Δημηρίου Τρέντσιου  έδωσαν εξηγήσεις επίσημως για τους λόγους της επιφύλαξης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να χορηγήση πιστοποιητικό για την συμμετοχή της ΠΑΕ στο πρωταθλημα της Β' Εθνικής και την συνακόλουθη αναωολή του αγώνος με τον Ολυμπιακό Βόλου στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Η αιτία της αναταραχής αυτής αποδόθηκε σε κακόβουλες και ψευδείς , έπώνυμες όμως καταγγελίες, προσώπων  από την υπο εκκαθαριση ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και όχι μόνο.

Τα ονόματα των "δραστών" δεν ανακοινώθηκαν στην εν λόγω συνέντεξη, είχαν όμως διαρρευσει και όλος ο κόσμος πληροφορήθηκε σε ποιους αναφερονταν η διοίκηση της ΠΑΕ.

Προηγούμενα η "εκστρατεία" σπίλωσης των "δραστών" είχε ξεκινήσει από την 24-9-2015 από την εκπομπή "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ του γνωστού Τάκη Βάβαλη με αναφορές σε "προδότες" , "καταδότες" και "ρουφιάνους" του Πανσερραϊκού που συνεχίστηκε και μετά την περιβόητη συνεντευξη τύπου.
Μάλιστα ο πρωην Γενικός Διευθυντής της υπο εκκαθάριση σήμερα ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, Βασίλειος Χρυσανθίδης εμφανισθείς στην μεσημβρινή εκπομπή της Ελένης Μωραϊτη στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ την .... αναφέρθκε ονομαστικά στο προσωπό μου  λέγοντας " ... πρέπει να αλλάξει πόλη". Βέβαια δεν μπορεί να γίνει λόγος για δημοσιογραφική δεοντολογία και την προστασία μου ως θιγόμενου προσώπου, αλλα αυτό μικρή σημασία έχει

Επιπλέον ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ και μέλος του ΔΣ αυτής ο γνωστός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογες  Ακης Τρεντσιος υπερέβη τα εσκαμμένα.  

Παραθέτω αυτούσια χαρακτηριστικά απόσπασματα της συνεντευξης τύπου δια στόματος Τρέντσιου "Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμο και δυστυχώς , δυστυχώς δραστηριοποιούνται και χαίρουν εκτιμήσεως ανθρώπων που έχουν σχεση με τον πολιτικό βίο. Δεν θέλω να αναφερθώ περεταίρω. Αυτές όλες οι καταγγελλίες  είναι έγγραφες και προς την ΕΕΑ αλλά και προς την Γ.Γ. Εμπορίου"

" ... τα οποία δεν είναι μόνο σε έγγραφα ή διαδικαστικά και αυτά πραγματικά τα έχω δει με τα μάτια μου γιατί δεν είναι μόνο προς εμάς. Οι καταγγελίες υπάρχουν κι σε άλλα άτομα γύρω από τον Πανσερραϊκό επί προσωπικού. Εκεί θα κινηθεί η δικιά μας διαδικασία, εκεί πέρα θα στηρίξουμε την δικιά μας αντεπίθεση ... όχι αντεπίθεση  γιατί αντεπιτίθεσαι σε κάποιον ο οποίος είναι εχθρός σου εδώ τώρα ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ..."




Επειδή η ανωτέρω συνέντευξη τύπου αποτελεί την επίσημη απόψη της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 ( άλλωστε παρόντες ησαν όλα τα μέλη της Διοικησης ) για την έκβαση των γεγονότων οι υπεύθυνοι αυτής έχουν υποχρέωση να λάβουν άμεσα θέση και να μιλήσουν ξεκάθαρα.

Επειδή μετα την συνέντευξη τύπου ολόκληρη η σερραϊκή κοινωνία αναφέρεται στο όνομά μου και του φίλου μου Βασίλη Περδικίδη ως των προσώπων που επεδίωξαν να ζημιώσουν τον Πανσερραϊκο 

Κύριοι μέτοχοι της νεότευκτης ΠΑΕ και αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής επειδή είμαι υποχρεωμένος να αμυνθώ με καθε τρόπο  στις κακοήθειες,  σας ερωτώ :

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ" στα οποία αναφερθήκατε ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ τους οποίους καταγγέλετε με απίστευτη ευκολία όμως αποφεύγετε δημοσίως να κατονομάσετε αλλά το πράττετε στις δημόσιες συζητήσεις σας στα καφενεία ;  

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ "ΔΡΑΣΤΩΝ"  ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ; 

Καιρός λοιπόν για να λογαριαστούμε, δεν νομίζετε;


YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ