Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ


ΜΑΡΟΥΠΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Α.: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΣΗ 





H κ. Ειρήνη Μαρούπα είναι δικηγόρος, ποινικολόγος και μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Το όνομά της συζητήθηκε έντονα στην πόλη μας πρόσφατα καθόσον ως εισηγήτρια από το 2011 σε θέματα της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ Πανσερραϊκός ζήτησε κάποια διευκρινιστικά στοιχεία που αφορούσαν την ίδρυση και τους μετόχους της νέας ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 με αποτέλεσμα να μην εγκριθεί η αδειοδότηση της ομάδος και την μη συμμετοχή της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Καλό θα είναι ο φίλαθλος κόσμος  των Σερρών να γνωρίσει το ήθος και την φιλοσοφία της κ. Μαρούπα η οποία είναι εκ των μονίμων προσκεκλημένων της εκπομπής που χρόνια τώρα αποκαλύπτει περιπτώσεις διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «η ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» : 

 


Η κ. Μαρούπα μίλησε ευθέως για τα αυτονόητα. Για την συμμετοχή της στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με συστάσεις συμμόρφωσης στο δόγμα « βλέπε, άκου, σώπα », για την ανάγκη και υποχρέωση των πολιτών στην προάσπιση του  Δημοσίου Συμφέροντος έννοια άγνωστη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις μάζες που το παρακολουθούν χειραγωγούμενες, για την επάρκεια του νομικού πλαισίου στον ελληνικό αθλητισμό αλλά στην έλλειψη πολιτικής βούλησης να εφαρμοστούν οι νόμοι καταλήγοντας στην διαπίστωση για το κατάντημα  made in Greece στο ότι «o κόσμος δεν μπορεί να ξεχωρίσει πάντοτε το σημαντικό από το ασήμαντο …»  και τελικά καταντά έρμαιο της πολιτικής εκμετάλλευσης

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ