Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ


ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ 



 Πολλοί οι συμμετέχοντες στην δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Άλλοι από εμπάθεια πολιτική κινούμενοι και άλλοι από δειλία κατόπιν εντολών. Οι δήμιοί μας είναι δύο κατηγοριών. Η πρώτη κατηγορία αποτελείται από αυτούς που έχουν τον ανθελληνισμό σαν πίστη , μισούν την Ελλάδα. Κοντά σε αυτούς τα λιγούρια της εξουσίας που εχουν ξεπουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο  που κατοικοεδρεύει στους προθαλάμους των πρεσβειών από τις οποίες παίρνουν εντολές να εκτελούν συμβόλαια ενάντια στην ίδια τους την πατρίδα.


Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από όλους αυτούς που «εκτελούν διαταγές» σαν καλοί «δημόσιοι υπάλληλοι», ανεχόμενοι την παρανομία , την προδοσία του Έθνους την ΑΔΙΚΙΑ.

Οι πρώτοι είναι παλιάνθρωποι , οι άλλοι είναι απλά, «ανθρωπάκια».


Ας γνωρίζουν λοιπόν , όλα αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, που ποτέ δεν έλειψαν από την Ελληνική Ιστορία, ότι δεν είναι τίποτε άλλο από θλιβεροί κομπάρσοι μιας κακόγουστης θεατρικής παράστασης.

ΑΚΟΥΣΤΕ λοιπόν: ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ μέσα από τα κάγκελα της φυλακής μου σας δηλώνω ότι δεν είστε άξιοι κανενός αισθήματος, αξίζετε μόνο  περιφρόνηση.

Τέλος εάν νομίζετε ότι θα λυγίσετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την άθλια σκευωρία, σας λέω ότι κάνετε λάθος και ότι ο χρόνος, ο των πάντων κυβερνήτης , εμένα θα με δικαιώσει , εσάς ούτε καν θα σας αναφέρει γιατί δεν ομιλεί κανείς για τους κομπάρσους.



        Γ.Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ