Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

H ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΕΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ

"ΘΕΤΕΙ ΤΟN ΔΑΚΤΥΛΟN ΕΠΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΩΝ ΗΛΩΝ"



 Καθηγητής μουσικής και πιανίστας αλλά οπλοφορεί, είναι καλός σκοπευτής , λάτρης των πολεμικών τεχνών και της στρατιωτικής ζωής. Οι γονείς του ήρθαν από την Ρωσία και αντιμετώπισαν την ξενπφοβία και τον ρατσισμό , αλλά ο ίδιος δηλώνει πως θα έδιωχνε ακόμη και με την βία όλους τους παρανομους μετανάστες από την Ελλάδα.

Θεωρεί πως είναι ανθρωπιστικό να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των Ελλήνων και αλλοδαπών μαθητών στα σχολεία και επισημαίνει πως σύντομα η Χρυσή Αυγή  θα ανοίξει δικά της "κατηχητικά" , όπου θα διδάσκεται η αλήθεια.

Τάχθηκε ευθέως χωρίς κανένα δισταγμό κατά των εκτρώσεων, ενω τόνισε με νόημα ότι οι ψυχικά ασθενείς δεν πρέπει να παντρεύονται και να αποκτούν απογόνους διότι μεταδίδουν τις ασθένειές τους. Μάλιστα επρσήμανε με έμφαση ότι "οι επιστήμονες λένε ότι καθε ράτσα εχει τα δικά της ειδικά χαρακτηριστικά και για να διατηρηθεί καθαρή  δεν πρέπει να αναμειχθεί με άλλη ράτσα ή αν υπάρχει κάποιος άρρωστος δεν πρέπει να αναμειχθεί με αλλους υγιείς"

Ο λόγος για τον "πιανίστα" της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο , ο οποίος παραχώρησε μια "καυτή" συνεντευξη στο CRASH που αναμένεται να προκαλέσει νέες ισχυρές σεισμικές δονήσεις.

Ο 29χρονος βουλευτής που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη απεκάλυψε επίσης τι περιλαμβάνουν τα "μαθήματα Ιστορίας" στα "κατηχητικά" που θα ανοίξει η Χρυσή Αυγή και μίλησε για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Χίτλερ.

Ακόμη για πρώτη φορά βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλά για τη νέα στάση που κρατά το κόμμα του μετά το "ξέσπασμα" στις Λαϊκές Αγορές και την επίθεση στους παράνμους μικροπωλητές.

Επίσης αναφερόμενος στο χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιανα Κανέλητο χαρακτήρισε "χαστούκι στο κατεστημένο της Αριστεράς" που είχε συνηθίσει να μην έχει αντίπαλο στις ύβρεις που εκστομίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ