Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΛΑΝΙΔΟΥ



 ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΛΑΝΙΔΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ
 



Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε ο Αντώνης Αναστασιάδης στο θέμα που ανέδειξε προ ημερών για την μεθοδευμένη προσπάθεια φορέων της πόλης μας να "τιμήσουν" έναν Τούρκο Σεϊχη.

Μέσα από την σελίδα της στο Facebook η Δέσποινα Ιλανίδου ενημερώνει τους φίλους της και καλεί τους Σερραίους δημότες σε αντίδραση. Γράφει λοιπόν η Δέσποινα :    

"Θέλουν, η Δημοτική αρχή, ο σύλλογος Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., το ωδείο του Τάσου Αρβανιτίδη και ο σύλλογος των ξενοδόχων της πόλης μας, να βραβεύσουν τον σεΐχη Μπεντρεντήν!!! ΄Ελεος.... και να βάλουν  ...


στην πλατεία Ελευθερίας [κοντά στο Μπεζεστέντι  και κοντά στον Ανδριάντα του εθνομάρτυρα Χρυσόστομου;] μαρμάρινη πλάκα προς τιμή του, με σκοπό να έρχονται Τούρκοι τουρίστες...!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Ομιλητές;;; Δύο Μουσουλμάνοι καθηγητές και ο [κατάσκοπος τους;] Αμερικανός Heath Lowry!!! Είναι αυτός που αγωνίζεται να μην αναγνωριστεί η γενοκτονία των Αρμενίων....Και όχι μόνο.

1. Ο ένας ομιλητής είναι Ο Haci Veli Aydin 

Γεννήθηκε στο Νεβσεχίρ της Καππαδοκίας στην Τουρκία. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας του Πολυτεχνείου της Μέσης Ανατολής της Άγκυρας (ΜΕΤU). Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές και τη διδακτορική του διατριβή στον Τομέα Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Άγκυρας. Εργάστηκε ως επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μεσογείου της Αττάλειας. Από το 2003 έως το 2011 έζησε στην Ελλάδα και εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης και την Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης. Από το 2011 ζει στη Ραιδεστό της Τουρκίας και εργάζεται ως επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου Ναμίκ Κεμάλ. Ασχολείται με την οικονομική ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τη διοικητική δομή της Θεσσαλονίκης και των Σερρών κατά την οθωμανική περίοδο.

 2.  Δεύτερος ομιλητής ο Heath Lowry

 Ο Heath Lowry, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Πρίνστον, ΗΠΑ. Συγγραφέας πολλών βιβλίων για την οθωμανική και σύγχρονη τουρκική ιστορία. Δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Βοσπόρου τη δεκαετία 1970 και ήταν Διευθυντής του αμερικάνικου ινστιτούτου ερευνών στην Τουρκία. Το 1980 ίδρυσε μαζί με τον Νεγιατ Γκογιουντς και Χαλίλ Ιναλτσίκ της εφημερίδα Οθωμανικών σπουδών. Το 1983 μαζί με άλλους ακαδημαϊκούς και πόρους από την τουρκοκή κυβέρνηση ίδρυσε το ‘’Ινστιτούτο Τουρκικών σπουδών ΄΄ στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, ΗΠΑ. Χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους σημαντικούς αρνητές της γενοκτονίας των Αρμενίων. Το 1985 οργάνωσε μαζί με άλλους επιστολή την οποία προσυπέγραψαν 69 ακαδημαϊκοί, με την οποία εξέφραζαν την αντίθεσή τους προς το Αμερικανικό Κογκρέσο σε μια ενδεχόμενη αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.

3. Δεν γνωρίζω τον τρίτο Τούρκο ομιλητή. 

΄Ελεος! Χάθηκαν οι Έλληνες μάρτυρες, άγιοι , αγωνιστές και εθνομάρτυρες.;;; Θα τιμησουμε τον ΜΠΕΝΤΡΕΝΤΙΝ; Τί έκανε αυτός για την πατρίδα μας; Τί πρόσφερε;.΄΄ 

Στο βωμό του χρήματος και δήθεν του τουρισμού με μουσουλμάνους που θα ρθει στην πόλη μας σε συνεργασία με τον Μπουτάρη, ξεπουλάμε τα πάντα!!!! Πρέπει όλοι μαζί να μην επιτρέψουμε να γίνει το ξεπούλημα της πατρίδος μας

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ