Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

YΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ



Διακριτική μεταχείριση της Ντόρας από την Δικαιοσύνη καταγγέλλει η MIG

Από Factorx | Τρ. 29 Σεπ 2009, 17:30 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

Διακριτική μεταχείριση της υπουργού Εξωτερικών από τη Γραμματεία του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σχετικά με τη δικάσιμο που πήρε μετά την κατάθεση της αγωγής της κατά της Marfin Investment Group καταγγέλλει η MIG.

Όπως αναφέρει, ενώ η αγωγή της εταιρείας κατατέθηκε μία ημέρα νωρίτερα από αυτή της κ. Μπακογιάννη, πήρε δικάσιμο μετά από αυτή που έλαβε η αγωγή της υπουργού.

Πιο αναλυτικά, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η MIG ζητά την επέμβαση του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου της Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών προκειμένου να διερευνήσει «τη διακριτική μεταχείριση της Γραμματείας του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών υπέρ της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και να αποδώσει ευθύνες στους αυτουργούς και τους ηθικούς αυτουργούς».

Bάλλοντας με δριμύτητα κατά της υπουργού Εξωτερικών, η εταιρεία σημειώνει πως μετά την κατάθεση της αγωγής της κατά της κ. Μπακογιάννη, η τελευταία ανακοίνωσε ότι και η ίδια κατέθεσε αγωγή εναντίον της, «ώστε τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως να παρουσιάσουν το θέμα σαν “εκατέρωθεν” αγωγές».

«Η αλήθεια όμως είναι ότι η κα. Μπακογιάννη την ημέρα εκείνη δεν είχε καταθέσει καμία αγωγή και είπε ψέματα. Η αγωγή της κατατέθηκε τελικά τη Δευτέρα 28-09-09 και ώρα 10:49π.μ» προσθέτει.

Καταλήγοντας συμπληρώνει: «Σύμφωνα με την MIG, πιο σοβαρό είναι το γεγονός ότι, ενώ η αγωγή που κατατέθηκε η MIG μια μέρα νωρίτερα πήρε δικάσιμο για τις 26-05-2011, η αγωγή της κας Ντόρας Μπακογιάννη που κατατέθηκε μια μέρα αργότερα πήρε δικάσιμο για τις 22-04-2010 δηλαδή 13 μήνες νωρίτερα. “Ποια είναι επιτέλους η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τι προσβάσεις έχει στον κρατικό μηχανισμό;»

  • Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ