Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

H ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ... ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ














                   Ο ΒΥΡΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ...

Τη μέρα που καιγόταν η Πεντέλη, αυτοί έκαναν ρουσφέτια σε «γαλάζια» παιδιά! Μία από τις πάμπολλες ιστορίες καθημερινής... ανευθυνότητας και υποκρισίας, που αποδεικνύουν ποιες είναι οι πραγματικές προτεραιότητες της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του μηχανισμού πυρόσβεσης, αποκαλύπτεται σήμερα. Συγκεκριμένα, στις 16 Αυγούστου (την ημέρα, επαναλαμβάνουμε, που καιγόταν η Πεντέλη) ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Πολύδωρας, και ο υπουργός Πολιτισμού, Γ. Βουλγαράκης, αποφάσιζαν να αποσπάσουν στο Πολιτικό Γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού, Γ. Ορφανού, τον πυροσβέστη Ηλία Πολύζο. 

Ποιος είναι αυτός; 

Μα, ο γιος του βουλευτή Ευάγγελου Πολύζου, ο οποίος διεγράφη από τον Καραμανλή, στη συνέχεια επέστρεψε, και προ καιρού είχε ανακοινώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές!...

Δεν φτάνει που αντί να ασχολούνται στην κυβέρνηση με την ενίσχυση της Πυροσβεστικής σε ανθρώπινο δυναμικό, παίρνουν «γαλάζιους» πυροσβέστες και τους στέλνουν σε άσχετες υπηρεσίες. Δεν φτάνει που έστειλαν έναν πυροσβέστη να υπηρετήσει στο Πολιτικό Γραφείο (!) ενός υφυπουργού (προφανώς, για να επέμβει σε περίπτωση που αρπάξει φωτιά κάποιο κομπιούτερ ή κανένα καλάθι απορριμμάτων...). Αλλά δημιούργησαν και... προσωρινή θέση πυροσβέστη σε υπουργικό γραφείο, προκειμένου να βολέψουν τον γιο του βουλευτή Πολύζου! 
Όλα αυτά δημοσία δαπάνη, αφού ο "κανακάρης" γιος του βουλευτή θα συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά τις αποδοχές του από την Υπηρεσία του, την Πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ