Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ : "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ"

 
ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Την 1η Αυγούστου δημοσιεύθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ένα κείμενο του δημοσιογράφου Κώστα Ιορδανίδη με τίτλο "ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΗΧΑΝΙΑ" όπου επισημαίνει και τα εξής :

"Τον κίνδυνο της πολιτικής αστάθειας στην Ελλάδα επισημαίνει η Έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) που δόθηκε χθες στην δημοσιότητα ...

Ανέμενε η καθεστηκυία τάξη της Ελλάδας  - πολιτική και οικονομική - επαναστατικές εκρήξεις  της Αριστεράς και υπήρξαν πράγματι με την εκδήλωση της κρίσεως και κάποιες από αυτές πήραν μορφή  απεχθή και εγκληματική.

Αλλά η δυναμική της Αριστεράς από την μετριοπαθή έως την πλέον ακραία έκφρασή της εξαντλήθηκε σε εντυπωσιακά μικρό διάστημα.

Ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ , που τόσο αποσχολεί την συγκυβέρνηση, είναι ενα κόμμα επιστροφής στην αυτάπατη του ΠΑΣΟΚ  της ψευδεπίγραφης ευημερίας.

Φορέας ανατροπής ανεδείχθη η Χρυσή Αυγή του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου. Η επιρροή του πρωτόγονου αυτού κόμματος άρχισε να είνμαι εντυπωσιακή , όπως και η έλξη που ασκεί στους νέους όχι αποκλειστικά πληβειακής αλλά και αστικής προέλευσης.

Η ένταση των συγκρούσεων στις τελευταίες συνεδριάσεις της Βουλής οδήγησε στη σύμπτηξη μετώπου και το συγκεκριμένο κόμμα χαρακτηρίζεται ως απειλή της υφιστάμενης πολιτικής τάξεως. Σωστή η διαπίστωση , μόνον που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων  θεωτεί την πολιτική έκφραση της μεταπολιτεύσεως υπεύθυνη για τη διασπάθιση του δάνειου πλούτου, τη διαφθορά, την παρούσα οικονομική εξαθλίωση και τον ευτελισμό του κράτους. Μάλλον υπηρεσία προσφέρουν στην Χρυσή Αυγή οι επικριτές της.

Η Ελλάς κατέρρευσε οικονομικά και έχει αρχίσει να αποσυντίθεται πολιτικά. Περί αυτού πρόκειται και μόνον.

Δεν είναι τυχαίο ότι η κρίση ανέδειξε δυο πολιτικούς που εκινούντο στις παρυφές ή εκτός πολιτικού συστήματος , τον κ. Αλέξη Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ που φιλοδοξεί να κατακτήσει την εξουσία  και ως εκ τούτου προχωρεί σε κάποιες "προσαρμογές" και τον κ. Μιχαλολιάκο που έχει αναλάβει τον ρόλο του καταστροφέα του συστήματος.

Αναλύοντας το δημοσιεύμα ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος γράφει την 7η Αυγούστου εβδομαδιαία λαϊκή εθνικιστική εφημερίδα "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"  :

" Απαντώντας ή σχολιάζοντας εάν θέλετε το παραπάνω πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τίποτε άλλο από ένα νέο ΠΑΣΟΚ , μία πολιτική παράταξη προορισμένη να υπηρετήσει το κυρίαρχο σύστημα. Αλλού είναι "ο κίνδυνος". Είναι στην Χρυσή Αυγή ! Αλλά από αυτήν κινδυνεύουν μονον όσοι λεηλάτησαν τον πλούτο και τις ελπίδες ενός ολόκληρου Εθνους και όχι φυσικά οι έντιμοι πατριώτες, ο οποίοι μάλιστα υπέστησαν τις συνέπειες των αμαρτιών ενός διεφθαρμένου καθεστώτος. Ο αρθρογράφος του παραπάνω κειμένου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν αμφισβήτησε ΤΩΡΑ τα έργα και τις ημέρες του καθεστώτος της περίφημης μεταπολιτεύσεως αλλα εδώ και πολλα χρόνια με συνέπεια να φωνάζει αυτό που σήμερα αποπδέχεται ως πραγματικότητα η πλειοψηφία του Λαού.

Τέλος δεν φιλοδοξούμε να γίνουμε καταστροφείς σε οτιδήποτε υγιές και έντιμο. Να ξεριζώσουμε την σαπίλα και την διαφθορά θέλουμε. Να δώσουμε ένα τέλος στην δικτατορία των διεφθαρμένων"

Και καταλήγει ο Ν. Μιχαλολιάκος :

"Κανείς δεν πίστευε ακόμη και στις αρχές του 2012 ότι θα υπάρχει μια τόσο δυνατή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα μέσα του 2013. Δεν ήταν λόγια του αέρα τα συνθήματά μας.

Όπως δεν ήταν λόγια του αέρα και το σύνθημά μας "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" ... Πέρασαν χρόνια πικρά,   και σκληρά γεμάτα διώξεις, λάσπη και προδοσίες. Όμως ήλθαμε και είμαστε εδώ παρόντες, δυνατοί! Για να δώσουμε την μάχη της Τιμής, μάχη για ένα ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ  

   Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
 

YΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Προσωπικα στοιχεία

Translation

Free Translation

Αναγνώστες

AddThis

Share |

0 SAVAS

0 SAVAS
Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

TO NAYΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

VAS VAS .. 0 SAVAS

VAS VAS .. 0 SAVAS
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Blogs in Serras

Serres Blogs

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ